Erdoğan'a 'koruyucu lider' tasviri

Erdoğan'a 'koruyucu lider' tasviri
Filistinli moda tasarımcısı Hibe Zağlul, Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesinden duyduğu sevinci yaptığı fotoğraf çalışmasıyla anlattı.ABD'nin...


Filistinli moda tasarımcısı Hibe Zağlul, Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesinden duyduğu sevinci yaptığı fotoğraf çalışmasıyla anlattı.

ABD'nin Chicago kentinde yaşayan Zağlul, cumhurbaşkanlığı zaferi ve Filistinmeselesindeki duruşundan ötürü yaşadığı sevinci anlatmak için Erdoğan'ı, İsrail saldırısında Gazze'deki bir binadan yükselen alev topunu Kubbetu's-Sahra'ya (Hz. Ömer Camisi) benzettiği resminde "koruyucu lider" olarak tasvir etti.

AA muhabirine konuşan Zağlul, Filistin halkını her şartta korumaya çalışan Erdoğan'ı, duruşu, sözleri ve eylemleri nedeniyle bu şekilde resmetmeyi tercih ettiğini söyledi. Filistinli genç kız, "Erdoğan'ın daima sağlam duruşu var. O, cücelerin zamanında dev bir adam" dedi.

Zağlul, seçimi kazandığı ve seçim sürecinde olmasına rağmen Filistin'e olan desteğini esirgemediği için Erdoğan'ı resmetmeyi seçtiğini ifade etti.

İşte o resim:

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.