Erdoğan: Yerel seçime kadar cevap yok

Erdoğan: Yerel seçime kadar cevap yok
Televizyon programında soruları yanıtlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, muhalefetle ilgili sorulan bir soruya aldığı karar gereği cevap vermedi. Erdoğan,...



Televizyon programında soruları yanıtlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, muhalefetle ilgili sorulan bir soruya aldığı karar gereği cevap vermedi. Erdoğan, yerel seçimlere kadar da muhalefete cevap vermeyeceğini söyledi.

"Ben muhalefete cevap yetiştirmeyeceğim" diyen Erdoğan, "Bizim kongrelerdeki mesajlarımızı takip edenler bizim ne yaptığımızı görecekler. Böyle bir görüşmeyle paket ortaya çıksa BDP'nin tepkisi olur muydu? Sayın Bahçeli ve Kılıçdaroğlu ile ilgili olsun yerel seçimlere kadar bunlara cevap yetiştirmeyeceğim. Cevap vermeyeceğim. Yeni yasama yılına girdik. Yine nefret ve hakaret dolu ifadelerle konuşmaya başladılar. Onlara gereken cevabı yardımcılarım ve bakanlarım vercek. Siz cevap verin dedim ve kapıyı kapattım. Bunu da buradan duyuruyorum. Beğenirsin beğenmezsin bu ifadeler niye. Bana hakaret edeceksin. Senin bu hakaretler kazanacağın bir şey yok. Benim milletim sana cevabı sandıkta veriyor" diye konuştu.

Kaynak: Haber7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.