Erdoğan: Tarih bu zihniyetleri yazacak?

Erdoğan: Tarih bu zihniyetleri yazacak?
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, HAK-İş Genel Kurulu'nda konuşuyor.. Erdoğan'ın gündeminde terör örgütü saldırı var..Başbakan Erdoğan, HAK-İş Genel...



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, HAK-İş Genel Kurulu'nda konuşuyor.. Erdoğan'ın gündeminde terör örgütü saldırı var..

Başbakan Erdoğan, HAK-İş Genel Kurulu'nda konuşuyor..

Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

Türkiye'nin sayısız uyarılarına rağmen cinayet örgütlerinin faaliyetleri halen devam etmektedir,. Bu menfur saldırıların zamanlaması manidar. Ne zaman bölgeler arası gelir farklılıkarı en aza iniyorsa, doğu ve güneydoğuda hayat standartlarını yükseltmeye çalıştığımız anda bu tür saldırılar hep oluyor..

TBMM'den yeni anayasa görüşmelerinin başlayacağı gün yine kendini gösterdiler.. Türkiyemizi acıya boğdular. Her kesim bunları daha iyi kavramalı daha duyarlı olmalı. STK'ların ortak akıla katkı sağlaması lazım. Ortak bilincin daha da güçlenmesi lazım.

İspanya'da ETA 48 yıl sonra silah bıraktı. Zapatero açıklamasını yaptı: Siyasetçisi ve sivil toplum kuruluşlarımızla bu sorunu aştık. Biz de her kesim olarak çözüme katkı sunmalıyız. Meselenin doğru değerlendirilmesi için herkes aklı selim davranması gerekir..

Ancak bizde muhalefet hedefe terör yerine bizi koyuyur.. Halkımızı neyin nerede cereyan ettiğini iyi biliyor. Fakat muhalafet bunu kavrayabilmiş değil..

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.