Erdoğan CHP'yi 2B arazisiyle eleştirdi?

Erdoğan CHP'yi 2B arazisiyle eleştirdi?
Başbakan Erdoğan İstanbul'daki seçim kampanyası kapsamında 2. mitingini Şile'de düzenledi. Erdoğan AYM'ye götürülen 2B arazisi konusunu seçim vaadine...



Başbakan Erdoğan İstanbul'daki seçim kampanyası kapsamında 2. mitingini Şile'de düzenledi. Erdoğan AYM'ye götürülen 2B arazisi konusunu seçim vaadine dönüştüren Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Başbakan Erdoğan İstanbul'daki seçim kampanyası kapsamında 2. mitingini Şile'de düzenledi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:


İstanbul'a iki yeni şehir kuracağız dedik. Kılıçdaroğlu kalkıp benim yardımcım bunu söylemişti dedi. Baktık araştırdık. Sakarya'nın Karasu ilçesini söylemiş. Nerde aynı şey mi.

Kılıçdaroğlu, Kağıthane'ye Kağıttepe dedi.


Avrupa Komisyonu'ndaki konuşmamda Fransız parlamentere Fransız kaldınız dedim diye Kılıçdaroğlu alındı. Kılıçdaroğlu'nun candaş medyası var.

Biz daha da ileri bu işi götürelim diyerek orta öğretimede bunu dahil ederek kitaplarını öğretim yılı başında veriyoruz ve şimdi Fatih projesine geçiyoruz. Fatih projesinde yok yok. Akıllı tahtaya geçiyoruz fakat sadece akıllı derslikleri koymakla yetinmeyip elektronik kitap vereceğiz.

Bütün yavrularımız ellerinde elektronik kitapları ile okuyacak.

Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetçi olmaya geldik. Şua anda bununla ilgili bütün hazırlıklar tamam ihaledeyiz. Önümüzdeki öğretim yılı içerisinde okullarımıza yerleştirmeye başlayacağız.

Eğitimde bu attığımız adımlarla yetinmedik. 76 üniversite vardı biz 81 vilayetin tamamına üniversite yaptırdık ve toplam üğniversite sayımız 195 in üzerine çıktı.

Diğer mitinglerde de buradaki gibi coşku ve heyecan vardı. 81 vilayeti dolaşacağız. Ama milletvekili arkadaşlarımız bütün ilçelerimizi dolaşacak. Halkı ile kucaklaşan Ak Partiyiz. 8,5 yıldır ne yaptığımızı anlatıyoruz. Peki diğer partiler ne anlatacak. Onlar biz Ak Partinin verdiğinin 5 katını vereceğiz diyecekler. Çünki diyecek birşeyleri yok, sermaye yok.

Ben yeni şeyler söylüyorum. Onlar annesi babasından bahsediyor. Sen 600 lira vereceğim diyor. Biz bu kitapları vermeseydik sen onları verecektin. Devlet sadaka vermez. Biz sosyal devletiz. Biz nakli yardımda yapıyoruz ailevi yardımda yapıyoruz.

İnsanlarımıza belli bir ücret veriyoruz ve vermeyede devam edeceğiz. Geliri olmayan ailelere bunların hepsi veriliyor.

Biz Türkiye'de yeni dönemi başlattık. Kim müracaat ederse burs veya kredi alır. Kimseyi biz kapıdan döndürmedik.

Zaten senin verdiğin yardımın yarısını biz burs olarak veriyoruz Kılıçtaroğlu.

Seninle beraber SSK zarar vermeye başladı. Seninle birlikte SSK battı. Şimdi ise çıkmışsın Türkiye'yi yöneteceğim diyorsun. Skandal kaset ile beraber biri gitti biri geldi.

Bu ülkede bu emaneti vermesinin mümkün olmadığını biliyoruz. Biz yinede hepbirlikte anlatalım. Milletimiz bunu bilsin.

Biz 50 günde sandıkları Ak Parti ile patlatacağız.

Çünkü birileri Bozkurtları ile yürüyormuş biz ise insanımızla yürüyoruz. Varsın Bahçeli bozkurtları ile kovalamaca oynasın. Bizim kovalamaca derdimiz yok.

Eğitimde bu adımlar atılırken sağlıkta yapılanları hatırlayın. Hastanede muayine kuyruklarında beklerdik. Bende kuyrukta beklerdim. Ben numarayı alırdım ailem saatinde gelir muayineye giderlerdi.

Şimdi böyle birşey varmı? Yok. Şimdi birsürü hastanemiz var. İsteyen istediği hastaneye gidiyormu? Yok. Bizde aile hekimi kurduk.

18 tane helikopter ambulanslarımız var. Jet ambulanslarımız var.

Daha güzel olacak. Doğu ve Güney doğunun o ambulans çıkmayan yerine paletli ambulanslar çıkıyor. Artık Türkiye çok büyük aşamalar kaydetti.

İstikrar sürsün Türkiye büyüsün. Bunu sağlamamız lazım. İlacımızı artık istediğimiz eczaneden alıyoruz.

Sayın Kılıçtaroğlu senin döneminde ilaç bulamıyorduk ilaç. Şimdi ise geçmişinide inkar ediyor.

Çağlayanda adalet sarayını kurduk. Şimdi yeni bir tanesini kuruyoruz.

Geciken adalet, adalet değildir. Önce bunu çözmemiz lazım. Bunların adımlarını attık inşallah bundan sonra daha güzel olacak.

Cumhuriyet tarihinde 6.100 km bölümnüş yol vardı. Biz ise bunu 13.600'e çıkardık. Artık Türkiye'nin hızlı treni var. Bununlada kalmadık Türkiye'nin 46 tane havaalanı var. Uçağa binmek artık sadece kaymak takımının işi değil. Öncedensırt üstü yatar uçağa bakardık. Şimdi ise uçakla gitmek otobüsle gitmekle aynı oldu. Artık bu hava yolu halkın yolu oldu.

Ve şu anda dünyanın ilk 7'siyiz. Her geçen yıl uçaklarla seyahat sayısı artıyor. Şile'nin ümraniye ile bağlantılarını düşünün. Gidip gelene kadar komaya giderdik. Artık bu yok. Artık rahat gidiyoruz. Biz bununla kalmayacağız ve dahada iyi olacak.

3. köprüye karşıyız dediler. Bu CHP zihniyeti 1. köprüye de karşıydı bunada hayır diyor. Sen buna hayır diyorsun ama milletimiz evet diyor.

Şimdi birde Marmaray'ı yapıyoruz. Ama bunların aklı buna yetmez. Bunu ancak biz yaparız.

Bu güçlü irade ister, bu ufuk ister. Bu Sultan Abdülmecitin mirasıydı suyun altından Raylı sistem. Biz bu projeyi gerçekleştireceğiz dedik ve bize nasip oldu.

Ve 2013'ün sonunda marmaray hizmete açılacak. Ve yeni bir temel attık gbunda ise denizin altından otomobil geçidi yapacağız. Onuda inşallah 2013 sonu gibi bitireceğiz.

Burada geçecek olan 3. köprü işle Şile'den avrupaya geçişi daha da kolay olacak. Bunlar bizim ulaşım sıkıntımızı azaltacak.

Belki şunu da yapacağız 3. köprü sadece araç geçişi olmayacak raylı sistem geçişide olacak. Bunlar belki aynı proje içerisinde olacak.

Türkiye hazır 2023 hedef derken biz işte bunları kastediyoruz. Ve biz istiyoruzki sandıklarda Ak Parti patlasın.

2B konusunda bu CHP zihniyeti bu güne kadar hep önümüzü kesti. Anayasa mahkemesine gidenler bunlar. Şimdide bunu biz çözeriz diyorlar. Ve şimdi farklı şeyler uydurmak için bedava vereceğiz diyor. Geçin bunları artık.

Biz oranın hakkı ne ise onun üzerinden vereceğiz. Kimseyi mağdur etmeden. Hak ne ise onun hakkını vereceğiz.

Çünki biz zulmedenlerden olmayacağız. Bizim farkımız bu. Gereğini yapmamız lazım bunuda biz sizlerle yapacağız.

Biz bu söylediklerimizin hepsini yapıcaz şu 50 gün hepbirklikte çalışıcaz. Köy köy mahalle mahalle dolaşacağız ve inşallah 12 haziran akşamı 2023 mutluluğunu sizinle yaşayacağız.

Bu heyecanınız daim olsun inşallah 12 haziran akşamı mutluluğumuz olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.