Erdoğan: Birliğimizi asla bozamazlar

Erdoğan: Birliğimizi asla bozamazlar
Erdoğan, bir annenin şehit oğluna yazdığı mektuptan çok duygulandığını, ayrıca askerlerin mağarada saklanan teröristi de ''Seni annene götüreceğiz''...



Erdoğan, bir annenin şehit oğluna yazdığı mektuptan çok duygulandığını, ayrıca askerlerin mağarada saklanan teröristi de ''Seni annene götüreceğiz'' diye ikna ettiklerini anlattı.



AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Bu topraklar üzerinde ne terör örgütünün ne de onun uzantılarının, sempatizanlarının, kuklalarının operasyon yapmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Çözümden vazgeçmeyecek, çözüm için mücadeleden bir adım bile geri adım atmayacağız'' dedi.

Erdoğan, ASKİ Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi'ndeki konuşmasında, bir annenin şehit oğluna yazdığı mektuptan çok duygulandığını, ayrıca askerlerin mağarada saklanan teröristi de ''Seni annene götüreceğiz'' diye ikna ettiklerini anlattı.

''Ne şekilde istismar ederlerse etsinler, ne şekilde yaparlarsa yapsınlar bizim kardeşliğimizi, birliğimizi, bütünlüğümüzü asla ve asla bozamazlar'' diyen Başbakan Erdoğan, şöyle devam etti:

''Bu topraklar üzerinde ne terör örgütünün ne de onun uzantılarının, sempatizanlarının, kuklalarının operasyon yapmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Çözümden vazgeçmeyecek, çözüm için mücadeleden bir adım bile geri adım atmayacağız. Bakın açık açık söylüyorum, biz bu yola milletimizle çıktık, sizlerle çıktık. Biz bu yolda milletimizle beraber yürüyoruz, varsın bir kısım medya bizimle olmasın, varsın siyasetçiler istismar siyaseti yapsın, hiç bir tehdide, hiç bir tahrike, hiç bir provokasyona yurt içinde ya da yurt dışında yürütülen hiçbir kampanyaya boyun eğmeden biz bu milli birlik ve kardeşlik sürecini sonuna kadar götüreceğiz.''

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.