Erdinç?in Öğretmenler Günü Mesajı

Erdinç?in Öğretmenler Günü Mesajı
 Erdinç, "Öğretmenlerimiz mesleğini fedakârca yerine getiren çok değerli kimselerdir? Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili,...

 

Erdinç, "Öğretmenlerimiz mesleğini fedakârca yerine getiren çok değerli kimselerdir?

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili, AR-GE Başkan Yardımcısı, Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Av. Mehmet Şükrü Erdinç, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Eğitim camiasının bu anlamlı günlerini tebrik ettiğini ifade eden Milletvekili Erdinç, 24 Kasım Öğretmenler Gününün düşünüldüğünde çok derin ve önemli anlamları olduğunu söyledi.

 

?Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum? sözünü yüz yılardır kendisine düstur edinmiş olan milletimiz, süre gelen tarihi boyunca sosyal hayatın her alanına yol göstericilik yapıp ışık tutan eğitmenlere her zaman saygı duymuştur.

 

Hepimiz biliyoruz ki, insan yetiştirmek ve insana yatırım yapmak, çok uzun süre isteyen bir yatırımdır ve oldukçada pahalıya mal olmaktadır. İşte böylesine önemli ve uzun bir yolda insan yetiştirmek, ülkemizin her yönden gelişmesine etki etmek öğretmenlerimizin elindedir. Ve öğretmenlerimiz mesleğini fedakârca yerine getiren çok değerli kimselerdir

 

Ülkemize kazandırdıkları ve yetiştirmiş oldukları öğrencilerin başarılarıyla mutlu olan, onları çok güzel mevkilerde görmenin haklı gururunu yaşayan öğretmenlerimize tüm milletçe saygı duyuyor, önlerinde saygıyla eğiliyoruz. Duyulan bu saygıyı da sadece 24 Kasım günü değil, her zaman göstermek durumundayız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle  ülkemizin sevgi çiçekleri olan çocuklarımızı yine eşsiz sevgisiyle yetiştiren, bu kutsal mesleğin ölümsüz kahramanları tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en samimi duygularla kutlar, selam ve saygılarımı sunarım.?

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.