Erbakan: Büyük projelerimiz var

Erbakan: Büyük projelerimiz var
SP Genel Başkan Danışmanı Dr. Fatih Erbakan, Millî Görüş hareketinin İslâm âlemine çok büyük bir özgüven aşıladığını belirtti.İsmail Efe'nin...




SP Genel Başkan Danışmanı Dr. Fatih Erbakan, Millî Görüş hareketinin İslâm âlemine çok büyük bir özgüven aşıladığını belirtti.


İsmail Efe'nin haberi


Partisinin İzmir il teşkilatının genişletilmiş il dîvan toplantısına katılan Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı Dr. Fatih Erbakan,, dünyada siyasi, ekonomik ve sosyal alanlarda yaşanan büyük zulümlerin ana kaynağının siyonizm olduğunu söyledi.


Siyonizmin temel esasının, kendilerinin Allah?ın yarattığı en üstün ırk olduğuna, diğer bütün ırkların kendilerine köle olarak yaratıldığına inanmak ve "Büyük İsrail"i kurmak olduğunu anlatan Dr. Erbakan, ?Bunlar kaostan beslenir. Dünyada yaşanan kaosun sorumlusudurlar. Ortadoğu?ya bakıyoruz, 40 yılda olmaz dediğimiz olaylar beş ayda oluyor. Büyük İsrail hedefine doğru ilerliyorlar. Arap Baharı adı altında Müslüman ülkelerde 30 senedir kullandıkları eskimiş, köhnemiş, halktan kopuk diktatörler yerine dindar ve işbirlikçi olan, İslâmi okullarda okumuş fakat İslâm'ın özünü kavrayamamış, dünya siyonizminden haberi olmayan, Müslüman halkın içinden çıkan, siyonizmin planlarına kolayca alet olabilecek yeni yöneticiler getiriyorlar. İslâm ülkelerindeki kardeşlerimizin, diktatörleri indirmeye yönelik mücadelelerini destekliyoruz ancak asıl iş bundan sonra başlıyor. Şuursuzlaştırılmış, içi boşaltılmış kadrolarla bölgenin huzura kavuşması mümkün değildir.? dedi.


Çözüm için büyük projeleri olduğunu belirten Fatih Erbakan, ?Güçlü bir şekilde iktidara geldikten sonra D-8 projesini canlandıracağız. Bu ülkeler, Türkiye?nin önderliğinde kendi inancına, gücüne, millî kaynaklarına dayanarak güçlenecek. Dış borç alımını hemen durduracağız. Amerikan Doları'nı kullanmayı derhal bırakacağız. İkinci adımda 2 milyarlık İslâm âlemini yanımıza alarak D-60?ları kuracağız. Böylece huzur ve barışın, adaletin, refahın, insan haklarının hâkim olduğu yeni bir saadet dünyası tesis edeceğiz.? şeklinde konuştu.


SP İzmir İl Teşkilatı'nın aylık çalışmalarının değerlendirildiği dîvan toplantısı, Hakemler Derneği Konferans Salonu'nda yapıldı. Toplantıya SP Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK üyeleri Mehmet Altınöz ve Bilal Hazırbulan, İl Başkanı Bayram Sakartepe, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve yönetimleri, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle çok sayıda partili katıldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.