Engin Alan MHP'den aday olacak?

Engin Alan MHP'den aday olacak?
Balyoz davası kapsamında tutuklanan emekli Korgeneral Engin Alan, MHP'den milletvekili adayı oluyor...Balyoz davası kapsamında tutuklanan emekli Korgeneral...



Balyoz davası kapsamında tutuklanan emekli Korgeneral Engin Alan, MHP'den milletvekili adayı oluyor...

Balyoz davası kapsamında tutuklanan emekli Korgeneral Engin Alan'ı haziran seçimlerinde milletvekili adayı göstereceklerini belirten Bahçeli, yıpratılmasına izin vermeyeceklerini söyledi.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP saflarına katıldıktan bir süre sonra Balyoz davası kapsamında tutuklanan emekli Korgeneral Engin Alan'ı, haziran seçimlerinde milletvekilli adayı göstereceklerini açıkladı. Terörle mücadelede üstün başarı sağlamış Alan'ın yıpratılmasına izin vermeyeceklerini belirten Bahçeli, 'Kendisi ve ailesi önce Cenab-ı Allah'a, sonra MHP'ye emanet' dedi. Mersin'de bir grup gazeteciyle sohbet eden Bahçeli, özetle şunları söyledi:

"Engin Alan partimizin üyesi. Kendisi ve ailesi önce Cenab-ı Allah'a sonra MHP'ye emanet. Siyasi beraberliğimiz devam eder. Mahkeme sonuçlanıncaya kadar takipçisi olacağız. Her türlü sıkıntılarında, ihtiyaçlarında yanında olacağız".


MHP saflarına katılmıştı


Terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ı yakalayıp Türkiye'ye getiren ekibin içinde yer alan emekli Korgeneral Engin Alan, geçen ocakta MHP'ye katılmıştı. Alan, geçen hafta ise Balyoz davası kapsamında ikinci kez tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.