Enerji Takımı” Üyeleri Bir Araya Geldi

Enerji Takımı”  Üyeleri Bir Araya Geldi
35. Enerji Verimliliği Haftası Kapsamında Yapılan Enerji Verimliliği Fuarında“Enerji Takımı”  ÜyeleriBir Araya GeldiEnerji Verimliliği Haftası...


35. Enerji Verimliliği Hafta Kapsamında Yapılan Enerji Verimliliği Fuarında

“Enerji Takımı”  Üyeleri

Bir Araya Geldi

Enerji Verimliliği Haftası çerçevesinde düzenlenen 7. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı İstanbul WOW Convention Center’da başladı. 16 Ocak 2016 tarihlerine kadar sürecek olan forum ve fuarda Enerji verimliliğinin önemini çeşitli projelerle toplumun 7’den 70’e her kesimine anlatan Enerji Verimliliği Derneği de yıl boyunca yaptığı çalışmaları fuar katılımcılarına anlattı.

TOBB Başkanı Rıfat HİSARCIKLIOĞLU’nun katılımıyla gerçekleştirilen  7. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nın ilk gününde Enerji Verimliliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim ÇAĞLAR ve Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu. 

İstanbul WOW Convention Center'da yapılan fuarın  açılış gününde TOBB Başkanı Rıfat HİSARCIKLIOĞLU,Enerji Verimliliği Derneği Standını ziyaret etti. Rifat HİSARCIKLIOĞLU, "EnerjiVerimliliğiDerneğitümTürkiye'deözelliklekamuoyunubilinçlendirmenoktasındaçokolumluişleryapıyor.Biz de,TürkiyeOdalarveBorsalarBirliğiolaraktabiidestekliyoruz.Enerjiverimliliğidemekbedavakazanılmışkazançdemektir.Bunuyapabilirsek, hepimizintükettiğimizdendahaazharcayıpdahafazlakazanabilmesansımız var. Bu yüzdentoplumubilinçlendirmeaçısındanyapılançalışmalarındandolayıEnerjiVerimliliğiDerneği’nikutluyorum." diyekonuştu.

Enerji Verimliliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim ÇAĞLAR da “Türkiye’nin en güçlütakımlarındanbirtanesininEnerjiTakımıolduğunuifadeetti. “EnerjitakımıniçindekibiliyorsunuzkiEnerjiHanım da var.EnerjiTakımınınasılanaoyuncusu o.  Nasılanalarüretken, biz deEnerjiHanım’layolaçıktıkkitakımımızdahakuvvetliolsun.Dahasağlıklıüretsin.HemenarkasındanEnerjiÇocukveonunardındanSanayideEnerjiVerimliliğiveUlaşımdaEnerjiVerimliği var. “ dedi. EnerjiHanımprojesiyleyaklaşık 36 bin haneyeulaştıklarınıifadeeden ÇAĞLAR,  “Proje sayesinde ülke genelinde yıllık 4 milyar TL’lik bir bütçenin cebimizde kalması hedeflenmiştir. Bu yönde de eğitimlerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor. Bu proje dünyanın ilgisini çekti.” diye konuştu.

35. Enerji Haftası kapsamında düzenlenen fuarın ikinci gününde ise 38 ilden Enerji Çocuk Yönetim Kurulu Üyeleri “7.Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı”nı ziyaret edecek.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.