En az FETÖ'cünün olduğu iki kurum

En az FETÖ'cünün olduğu iki kurum
 FETÖ devletin kılcal damarlarına kadar girip kadrolaşmış. Ancak, tam olarak yapılanamadığı, ele geçiremediği iki kurum var. İşte o kurumlar:FETÖ,...

 

FETÖ devletin kılcal damarlarına kadar girip kadrolaşmış. Ancak, tam olarak yapılanamadığı, ele geçiremediği iki kurum var. İşte o kurumlar:

FETÖ, sistemli bir şekilde devleti ele geçirmeye çalışmış. Hem de tam 40 yıldır. Tarihçi yazar avukat İsmail KÜÇÜKKILINÇ, FETÖ ve Haşhaşilik dininin ele geçiremediği iki kurumun İlahiyat Fakülteleri ve İmam Hatipler Liseleri olduğunu belirtti.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan avukat Küçükkılınç "FETÖ ve haşhaşilik dininin hakim olamadığı, ele geçiremediği, adam devşiremediği iki kurum İmam-Hatip liseleri ve İlahiyat fakülteleridir. En az haşhaşinin görüldüğü bu iki kurum devlet kontrolünün mevcut, tek bir cemaat ve kanaat nüfuzunun mefkud olması hasebiyle geleceğimizin de teminatıdır." dedi.

 

Yazar Küçükkılınç ideolojik olarak bu iki kuruma muhalif olunabileceğini belirtti ama "FETÖ İHL ve İlahiyatlarda barınamamıştır" dedi.

Yeni  Akit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.