Ekrem Dumanlı Emniyet'e gitmedi

Ekrem Dumanlı Emniyet'e gitmedi
Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, polislere, 'Lütfen gelin ve emanetinizi alın, bekliyorum' diye seslendi.Paralel yapı operasyonu kapsamında...


Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, polislere, 'Lütfen gelin ve emanetinizi alın, bekliyorum' diye seslendi.



Paralel yapı operasyonu kapsamında polisin bu sabah bir baskın düzenlediği Zaman gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı bir açıklama yaptı. Bu sabah erken saatlerinde başlayan operasyon kapsamında hakkında gözaltı kararı olduğu belirtilen Dumanlı, polislere, ?Lütfen gelin ve emanetinizi alın, bekliyorum? diye seslendi.

GELİN EMANETİNİZİ ALIN

Zaman gazetesi önünde açıklama yapan Ekrem Dumanlı, Cuma günü Başsavcı'ya haklarında soruşturma olup olmadığını sorduklarını ancak "böyle bir şey yok" yanıtı aldıklarını söyledi.

Dumanlı, kendisinin ifade için emniyete çağrıldığını belirterek, ?Adaletten kaçan bir insan olsaydım burada olmazdım. ?Kendisi gelsin? demiş. Gözaltı ve arama kararı varsa ben niye geleyim? Sayın müdürüm. Lütfen gelin ve emanetinizi alın? dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.