Ekonomi Çarkına Bir Omuzda Macaristan'dan

Ekonomi Çarkına Bir Omuzda Macaristan'dan
Türk Macar İşadamları Derneği (TÜMİŞAD) Başkanı ve DEİK Türkiye - Macaristan İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Osman Şahbaz ekonomi çarkına Macaristan'dan omuz verdi.

Türk Macar İşadamları Derneği (TÜMİŞAD) Başkanı ve DEİK Türkiye - Macaristan İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Osman Şahbaz ''ekonomi çarkına bir omuz da Macaristan'dan''dedi.

Eksenimizin Türkiye olduğu bir yaklaşımla, Cumhurbaşkamız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ''Rabbime şükürler olsun, milletimiz bu oyunu gördü, çağrımıza kulak verdi ve ekonomisine sahip çıktı. Kazanan Türkiye olacak'' demesi ile bizde karınca kararınca ülkesini ve vatanını seven bir vatandaş olarak bu seferberliğe katılarak bu hayırlı kervanda biz de varız dedik.

Son kalkışma ise ekonomimize yapıldı. Şimdiye kadar farklı enstrümanlar kullanıldı, şimdi de döviz spekülasyonuyla ekonomimize darbe vurulup, çökertilmek isteniyor. Ölmekten korkmayan, Azrail'i gülümseyerek karşılayan bu necip aziz millet, ucuz ve dünyevi karşılığı olan menfaatler karşısında yıkılmayacaktır, diye ekledi.

 

Başkan Osman Şahbaz, ''Milletimizin milli birlik ve beraberliği bu oyunu da bertaraf edecektir. Milletimiz faiz lobisine mahkum olmayacaktır. Döviz baskısına karşı bizler de paramıza sahip çıkmak için geçtiğimiz hafta 190 000 Euro'yu bankada Türk Lirasına çevirerek destek verirken, bugün de 52 500 Euro'yu yıldızı parlayan TL'ye geçirdik.

Cumhurreisimizin '' Gelin şu ekonomi çarkına birlikte omuz verelim'' çağrısına bizde uyarak, sorumluluğumuzu yerine getirerek milli paramıza döndük. Milletimizin ve Cumhurbaşkanımızın yanında olmaya devam edeceğiz'' dedi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum