Düziçililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Zeytin Dalı Harekatı'na Destek..

Düziçililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Zeytin Dalı Harekatı'na Destek..
Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzurunu tehdit eden PKK, PYD, KCK, FETÖ ve DEAŞ terör örgütlerini bertaraf etmek üzere 20 Ocak 2018 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından..

Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzurunu tehdit eden PKK, PYD, KCK, FETÖ ve DEAŞ terör örgütlerini bertaraf etmek üzere 20 Ocak 2018 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Türkiye’nin uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarını kullanarak hain ve kanlı eylemlerin merkezi olan Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekat’ı başlatılmıştır. 

Türkiye şu anda sınırlarımızın diğer yakasından kaynaklanan muazzam bir tehdit dalgası altındadır. Bin yıllık devlet kurma ve yönetme geleneğine sahip aziz milletimiz ve güvenlik güçlerimiz ülkemize yönelen tehditleri bertaraf etme azim ve kararındadır. Savaşa giderken düğüne gidiyorum diyen Mehmetçiğimiz büyük önder Mustafa Kemal’in gençliğe hitabesinde söylediği gibi muhtaç olduğu kudretin damarlarındaki asıl kanda mevcut olduğunun farkındadır ve Afrin’de hainlerin tepesine yıldırım gibi inmişlerdir. Düziçililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak her zaman olduğu gibi Zeytin Dalı Harekatın’da da devletimizin ve şanlı ordumuzun yanında olduğunu kamuoyuna duyurur, yüce mevladan Mehmetçiklerimizi muzaffer kılmasını dileriz.

DÜZİÇİLİLER YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.