?Dünya huzura kavuşsun?

?Dünya huzura kavuşsun?
 TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Deniz Köse?nin Kadir gecesindeki temennisi:?Dünya huzura kavuşsun?ADANA- Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD)...


 

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Deniz Köse?nin Kadir gecesindeki temennisi:

?Dünya huzura kavuşsun?

ADANA- Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Deniz Köse, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında hemşerilerini  ve İslam aleminin Kadir gecesini tebrik eden  Köse, şunları kaydetti:

 

'Kur'an-ı Kerim'in inmeye başladığı Ramazan ayının 27. gecesi olan Kadir Gecesi'ne ulaşmış bulunmaktayız. Allah'ın 'Bin aydan daha hayırlı' dediği, kulun Rabbine en yakın olduğu kutlu gece olan Kadir Gecesine erişmenin huzur ve mutluluğu içindeyiz. Faziletleri saymakla bitmeyen bu mübarek geceyi en iyi şekilde değerlendirmek, bu münasebetle namaz kılmak, Kur'an okumak, dua etmek hepimizin hayrına olacaktır. Bu gecede kırgınlıklara, dargınlıklara son verip, varsa kırık kalpleri de onaralım. Bu vesile ile başta hemşehrilerimin ve İslam aleminin Kadir gecesini gönülden tebrik eder, Dünyanın huzura kavuşmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim.?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.