Dumanlı: Erdoğan'ı 'Yezid'e benzetti?

Dumanlı: Erdoğan'ı 'Yezid'e benzetti?
Ekrem Dumanlı'dan Başbakan'a ağır hakaret: Erdoğan'ı 'Yezid'e benzetti...Dumanlı'dan 'Haşhaşi'ye CevapZaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı,...

Ekrem Dumanlı'dan Başbakan'a ağır hakaret: Erdoğan'ı 'Yezid'e benzetti...

Dumanlı'dan 'Haşhaşi'ye Cevap

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, Başbakan Erdoğan'ın cemaate yönelik kullandığı haşhaşiler benzetmesine Yezit ile cevap verdi.

Ekrem Dumanlı, Samanyolu Haber'de gündeme ilişkin soruları cevapladı. Bazı gazetecilerin iktidara yürekten değil mideden bağlı olduğunu bu nedenle de üslubu kaçırdıklarını söyleyen Dumanlı, bunca saldırıya rağmen kendi üsluplarını koruyacaklarını buna da mecbur olduklarını ifade etti.

ALGI OPERASYONU VAR

Başbakan Erdoğan'ın cemaate yönelik yönelttiği suçlamaları doğru bulmadığını da söyleyen Dumanlı, algıya yönelik bir operasyon yürütüldüğünü Fethullah Gülen ile telefon görüşmesinin bile bir suç gibi gösterilmeye çalışıldığını iddia etti. 28 Şubat sürecinin tek mağdurunun Fethullah Gülen olduğunu söyleyen Dumanlı, eğer suç telefonla görüşmekse Sayın Başbakan da Sayın Cumhurbaşkanı da bu suçu işlemiştir, daha birkaç ay önce hepsi arayarak geçmiş olsun dileklerini iletmiştir diye konuştu.

ERDOĞAN'IN HAŞHAŞİLERİNE DUMANLI'NIN YEZİT BENZETMESİ

Programda, tarih okumalarının haşhaşiler gibi tarihin belli bir kesitinin alınarak yapılamayacağını da söyleyen Dumanlı, Yezit örneği verdi ve aslında bir zamanlar iyi bir yöneticinin etrafındaki goygoycular nedeniyle hataya düştüğünü Kerbala gibi bir acı yaşattığını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.