Dört eski Bakan ile ilgili çalışmada sona gelindi

Dört eski Bakan ile ilgili çalışmada sona gelindi
 Komisyon Başkanı Köylü: "Yarın toplanacağız, oylamayı ise muhtemelen Pazartesi günü yaparız" dedi. TBMM (AA) - MELDA ÇETİNER - Dört eski...

 

Komisyon Başkanı Köylü: "Yarın toplanacağız, oylamayı ise muhtemelen Pazartesi günü yaparız" dedi.

 

TBMM (AA) - MELDA ÇETİNER - Dört eski Bakan ile ilgili kurulan Meclis Soruşturma Komisyonu'nun çalışmalarında sona gelindi.

 

Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, eski AB Bakanı Egemen Bağış, Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler ile eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar hakkında kurulan Meclis Soruşturma Komisyonu yarın toplanacak.

 

Komisyon Başkanı AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın yapacakları toplantıda genel bir değerlendirme yapacaklarını belirterek, eski bakanların Yüce Divan'a gönderilip gönderilmemesiyle ilgili oylamayı haftaya yapacaklarını söyledi.

 

"Oylamayı muhtemelen 22 Aralık Pazartesi günü yaparız" diyen Köylü, Komisyonun raporunu 5 Ocak'ta sunması gerektiğini ancak Meclis'in tatili nedeniyle biraz daha zamanları olacağını kaydetti.

 

Köylü, raporu 9 ya da 10 Ocak'ta Meclis Başkanlığı'na teslim edebileceklerini belirtti.

 

 

in yaşamları ve sorunları konusunda bir farkındalık oluşturma amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında, 19-20 Aralık 2014 tarihinde Ankara ''I. Uluslararası Göç Araştırmaları Çalıştayı'' düzenlenecek.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.