Diyarbakır annelerine Diyanet Birlik Sen’den destek..

Diyarbakır annelerine Diyanet Birlik Sen’den destek..
Diyanet Birlik Sen Genel Başkanı Kenan Ak ve yönetimi, çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutarak Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan annelere, Diyanet Birlik Sen’de destek verdiğini duyurdu.

Diyarbakır annelerine Diyanet Birlik Sen’den destek..

Diyanet Birlik Sen Genel Başkanı Kenan Ak ve yönetimi, çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutarak Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan annelere, Diyanet Birlik Sen’de destek verdiğini duyurdu.

diyanet-birlik-sen-1.jpg

“Sizler başlattığınız bu kutlu mücadele ile Türk milletinin kalbinde taht kurdunuz..”

Diyanet Birlik Sen Genel Başkanı Kenan Ak:

“Bizler, bugün burada Diyanet Birlik Sen Genel Merkez ve Diyarbakır İl Başkanlığı heyeti olarak, annelerimizin başlattığı onurlu direnişe destek vermek üzere annelerimizin ziyaretlerine gelmiş bulunmaktayız.

Evlat acısıyla yürekleri yanan Kıymetli Diyarbakırlı Anneler; Sizler hiç bir annenin evladının teröre kurban verilmemesi, ülkemizin huzur ve refah içinde yaşaması için kutlu bir mücadele başlattınız. Sizler başlattığınız bu kutlu mücadele ile Türk milletinin kalbinde taht kurdunuz.

Tarih; Bu mücadelenizi ve teröre meydan okuyan asil direnişinizi ve vakar duruşunuzu saygı ile yazacaktır.

PKK tarafından zorla kaçırılan evlatlar yuvalarına dönsün, başka canlar yanmasın, başka anneler ağlamasın diye Her şeyi göze alarak çıktığınız bu yolda inşallah sizler zafere ulaşacaksınız.

Türk Milleti olarak Ülkemizin geleceğine, refahına, birlik ve beraberliğine zarar vermeye çalışan terör örgütlerine ve siyasi uzantılarına karşı yıllardır Millet olarak topyekûn mücadele içerisindeyiz.

Biz Diyanet Birlik Sen Sendikası olarak Bu onurlu direnişinizin ve inançlı duruşunuzun teröre ve onun siyasi uzantısına en büyük darbeyi indirecek iradeyi ortaya koyduğuna yürekten inanıyoruz.

Diyanet Birlik Sen Sendikası olarak diyoruz ki PKK ve onun siyasi uzantıları tarafından Evladını Vatanı, milleti, devleti, bayrağı ve mukaddesatı için gözünü kırpmadan şehit veren tüm şehid annelerinin feryadı gibi; Bugün burada Diyarbakır’da ve Ülkemizin her yerinde evlatları dağlara kaçırılan ve rehin tutulan annelerin feryatları da bizim feryadımız olmuştur.

Bu gün Diyanet Birlik Sen Sendikası olarak “yeter artık” “Terör Son bulsun” feryadına destek vermek, kardeşlerimizle safları daha da sıklaştırmak, dosta güven düşmana korku salmak, birlik ve beraber olduğumuzu göstermek amacıyla evlatlarımıza ve geleceğimize sahip çıkmak için günlerdir burada korkusuzca direnen annelerin ve teröre karşı gösterdikleri kararlı duruşun yanında ve destek olduğumuzu göstermek için buradayız.

Annelerin başlattığı bu direnişin Devletimizin ve milletimizin teröre ve karanlık yapılara karşı devam eden mücadelesine olumlu katkı sağlayacağına Sendika olarak gönülden inanıyoruz. Bu sebeplerle Evladı zorla veya kandırılarak kaçırılan Anne ve babaların bir an önce evlatlarına kavuşmasını Yüce Mevladan niyaz ediyoruz. Artık “TERÖR SON BULSUN ” dilek ve duasıyla Devletimizin daha daha güçlü olmasını, Şehit kanlarıyla sulanmış bu Topraklarda yaşayan Milletimizi kimsenin bölmeye bir birine düşürmeye gücünün yetemeyeceğini, Milletimizin huzur içinde kardeşçe hep birlikte yaşamaya devam edeceğini DİYANET BİRLİK SEN sendikası olarak Diyarbakırdan yüksek sesle haykırıyoruz..”dedi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.