Diyanet İşleri Başkanı'nı için şok eden ifade

Diyanet İşleri Başkanı'nı için şok eden ifade
CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez için şok eden ifade kullandı.CHP Grup Başkanvekili ve...


CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez için şok eden ifade kullandı.

CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'i eleştirerek, "Bu Diyanet İşleri Başkanı'nın arkasında namaz kılınmaz" dedi.

Seçim bölgesi olan Yalova'daki Merkez Camisi'nde Cuma namazı kıldıktan sonra Gazipaşa Caddesi'nde açıklama yapan CHP Milletvekili Muharrem İnce, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in "İzmir'in farklı bir dindarlığı var. Bu dindarlığın irfan geleneğine ihtiyacı var" sözlerini eleştirdi. İnce, şunları söyledi:

"Şimdi merak ediyorsunuzdur, 'niye Merkez Camii'ne geldik' diye. Bir kere sordum Diyanet İşleri Başkanı yokmuş, onun için oraya gittim. Yoksa bu Diyanet İşleri Başkanı'nın arkasında namaz kılınmaz. Bu Diyanet İşleri Başkanı'na diyorum ki cübbeni çıkar, git Tayyip'in yardımcısı ol, AKP Genel Başkan Yardımcısı ol ondan sonra siyaset yap. İzmirlilerin dinini, imanını, irfanını ölçmek bunun haddine değildir." DHA,Bugün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.