Dikkat bal kandırmacası bakın nasıl devam ediyor

Dikkat bal kandırmacası bakın nasıl devam ediyor
Bal sahtekarlığı gündemden düşmüyor. Şimdi de cep telefonları ile aranan vatandaşlar kilo kilo bal ve sürpriz hediyeler kazandıkları yönünde kandırılıyor....



Bal sahtekarlığı gündemden düşmüyor. Şimdi de cep telefonları ile aranan vatandaşlar kilo kilo bal ve sürpriz hediyeler kazandıkları yönünde kandırılıyor. Bakın hediye kazandığını düşünen vatandaşa gelen paketten ne çıkıyor.

Televizyon ve internet reklamları ile 5 kavonuzu 100 liradan satılan ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, laboratuar sonuçları olumsuz bulunan bal firmaların isimleri deşifre edilmişti.

Tam bitti derken şimdi de başka bir kandırmaca ortaya çıktı. Cep telefonunuzdan aranıp ?Bal ve sürpriz hediyeler kazandınız? derlerse inanmayın. Bu sözlere inanan vatandaşlar gelen paketi açarken ödeme yaptılar. Paketi açtıktan sonra ise şok oldular. İşte bu konuyla ilgili gelen ortak şikayetler şöyle:

Bal Gibi Kandırmaca

?Evet bal mağdurlarındanız. Cep telefonlarından aradılar çekiliş sonucu 3 kg. kovan balı bir adet erkek kol saati ve ayrıca sürpriz hediye kazandığımı belirttiler. Hediye kazandığımı öğrenince sevindim ve tamam deyip adres bilgilerimi verdim. Kargo vasıtası ile gelen paketi teslim aldım. Koliyi alırken 69 TL ödeme yaptım koli içinde ne saat vardı ne sürpriz hediye sadece 1 adet petek bal vardı. Yani anlayacağınız 1 kilo petek bal için oca para ödedim?


KAYNAK: ŞIKAYETVAR.COM HABERLER AİLE-SAĞLIK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.