Devlet Bahçeli Lice olaylarını değerlendirdi

Devlet Bahçeli Lice olaylarını değerlendirdi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bölücü odaklar, vatanımızın bir yöresini yönetilemez hale getirmeye çalışmaktadır.Egemenlik...


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bölücü odaklar, vatanımızın bir yöresini yönetilemez hale getirmeye çalışmaktadır.

Egemenlik haklarımızı sulandırmak istemektedirler. Amaç budur, hedef buna dönüktür. Sınır dışına çıktığı sanılan, günlerce gazete ve televizyonlarda sözde çekilme görüntüleri yayımlanan caniler, gerçekte şehirlere ve ovalara inerek yeni siperlerini kazmışlardır." dedi.

Bahçeli, Korkuteli-Dereköy Kartalyaylası Yörük Türkmen Şenlikleri'nde konuştu. PKK'nın istekleri arasında, karakol ve kalekol yapımının durdurulması bulunduğunu söyleyen Bahçeli, "Bunun yanı sıra baraj inşasına da son verilmesi yer almaktadır. Bu gelişmelerin kısaca manası şudur: Bölücü odaklar, vatanımızın bir yöresini yönetilemez hale getirmeye çalışmaktadır. Egemenlik haklarımızı sulandırmak istemektedirler.

Amaç budur, hedef buna dönüktür. Sınır dışına çıktığı sanılan, günlerce gazete ve televizyonlarda sözde çekilme görüntüleri yayımlanan caniler, gerçekte şehirlere ve ovalara inerek yeni siperlerini kazmışlardır. Terör örgütü; süreç ihaneti kapsamında, çözüm ve barış gürültüsü altında güç ve mevzi elde etmiştir." diye konuştu.

35. MADDE DEĞİŞİKLİĞİNE TEPKİ

Türk Silahlı Kuvvetleri İç Hizmetler Kanunun 35'nci maddesinde yapılması düşünülen değişikliği eleştiren Bahçeli, "Türk Silahlı Kuvvetleri İç Hizmetler Kanunu'nun 35'inci maddesinde yeniden bir düzenlemeye giderek iç tehditleri kime danışarak, kimden akıl alarak ve kiminle konuşarak kaldırdın? Türkiye sorunlarından kurtulmuş mudur ki bu 35'nci madde değiştirilmektedir? Başbakan ve hükümeti ne yapmaya çalışmaktadır?" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.