Develi?nin, ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? Mesajı

Develi?nin, ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? Mesajı
 Turgay Develi : Çalışan Gazeteciler gününü kutlarımCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Turgay...

 

Turgay Develi : Çalışan Gazeteciler gününü kutlarım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Turgay Develi 10 Ocak çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

"10 Ocak 1961 yılında 212 sayılı yasanın yürürlüğe girmesiyle birlikte, her yıl 10 Ocak tarihi, ?Çalışan Gazeteciler Bayramı? olarak kutlanmaktadır.
İletişim araçlarının hızla gelişmesi ile bilgi dünyanın bir ucundan diğer ucuna anlık geçmektedir. Dünya iletişim araçları içerisinde küçük bir köy haline gelmiştir.
İletişim araçları içerisinde en çok takip edilen radyo, televizyon ve internet gibi basın yayın organları, gelişen bilgi toplumunda, insanları aydınlatmak gibi önemli bir misyonu bir adım daha ileriye götürerek, doğru düşünen, objektif bakabilen, liyakat sahibi insanların yetişmesine katkıda bulunmalıdır.
Bu bağlamda gazeteci kökenli bir milletvekili olarak, basın yayın organlarıiçerisinde çalışan muhabirinden, sayfa sekreterine, yazarlarından ve matbaada çalışan tüm gazeteci arkadaşlarımın ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? kutlar, yaşamlarında başarılar dilerim."

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.