Destek Patent, dünya patent uzmanlarını İstanbul'da ağırlayacak

Destek Patent, dünya patent uzmanlarını İstanbul'da ağırlayacak
  İSTANBUL (AA) - Dünya sanayi devlerinin patent danışmanları, Destek Patent'in düzenlediği "Dünyada Sınai Mülkiyet Haklarının Yönetimi"...

 

 

İSTANBUL (AA) - Dünya sanayi devlerinin patent danışmanları, Destek Patent'in düzenlediği "Dünyada Sınai Mülkiyet Haklarının Yönetimi" seminerinde buluşacak.

 

Şirket açıklamasına göre, Destek Patent'in İstanbul Ticaret Odası (İTO) ev sahipliğinde düzenleyeceği "Dünyada Sınai Mülkiyet Haklarının Yönetimi" semineri, dünyaca ünlü katılımcılarıyla 15 Nisan'da İstanbul'da gerçekleştirilecek.

 

Seminerde, ABD, Avrupa ve Asya'dan gelecek uzman konuşmacılar, sınai haklar üzerine dikkat edilmesi gerekenler, patent başarı yönetimi, markalara ilişkin güncel konular, patentte başarı yöntemi ile taklitle mücadele konularında bilgi ve deneyimlerini paylaşacak.

 

Alanında uzman dünyaca ünlü endüstri kuruluşları ve markalarına danışmanlık yapan patent uzmanlarının konuşmacı olarak yer alacağı seminerde ilk olarak Türkiye'yi temsilen Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz konuşacak. Sonrasında ise Avrupa Birliği'ni temsilen Weickmann & Weickmann Ortağı ve Marka-Tasarımlar Yöneticisi Udo W.Herberth, ABD'den MG-IP Yönetici Ortağı Martin Geissler ve Çin'i temsilen Xiaofen Wu ile Robert Rauther bilgi paylaşımında bulunacak.

 

Patent ve faydalı modelde yaşanan son gelişmelerin konuşulacağı seminerde son olarak, Japonya'dan Masako Barnard, ABD'den Ken Muncy ve Avrupa Birliği'ni temsilen Frank Feller taklitle mücadelenin nasıl gerçekleşeceği ve patentte başarının nasıl sağlanacağı konusunu masaya yatıracak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.