Dershanelerin alternatifleri oluşmaya başladı

Dershanelerin alternatifleri oluşmaya başladı
Çocuklarına özel ders aldırmak isteyen veliler ve özel ders vermek isteyen öğretmenleri buluşturan platformlar dershanesiz yeni dönemin alternatifleri arasında...


Çocuklarına özel ders aldırmak isteyen veliler ve özel ders vermek isteyen öğretmenleri buluşturan platformlar dershanesiz yeni dönemin alternatifleri arasında yer alıyor.

Vizyonders.com yetkililerinden Serhad Kıllı, dershanelerin kapatılmalarının tartışılmaya başlandığı günden bu yana özel derse olan ilginin arttığını belirterek internet siteleri sayesinde özel ders almak isteyen öğrenci ve ders vermek isteyen öğretmenlerin buluştuğunu söyledi. Kıllı, "Vizyonders.com olarak biz Türkiye?nin her yerinde öğretmenlerin basit bir şekilde oluşturduğu profilleri isteyen tüm veli ve öğrenci ile buluşturuyoruz" dedİ.Özel dersin, zamanı doğru yönetebilmek adına hem öğrenci hem de öğretmen için önemli bir israfı engellemiş olduğunu belirten Serhad Kıllı, ayrıca diğer eğitim modellerinin ekonomik gözükse de alınan ders verimi ile ters orantılı olduğunu söyledi.

İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.