Denetim ve Soruşturma Teknikleri Semineri

Denetim ve Soruşturma Teknikleri Semineri
Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığınca, 2013 yılı eylem planı gereği taşra teşkilatı personeline denetim ve soruşturma...



Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığınca, 2013 yılı eylem planı gereği taşra teşkilatı personeline denetim ve soruşturma teknikleri konusunda rehberlikte bulunmak amacı ile 06.05.2013 Pazartesi günü saat 10:00?da Ramazanoğlu Camii Konferans Salonunda, Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye illerinden 120 personelin katılımları ile Rehberlik ve Teftiş Başkanı Doç. Dr. İsmail Karagöz tarafından bir günlük eğitim semineri düzenlendi.

Seminer Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Adana İl Müftüsü Arif Gökce?nin hoş geldiniz açılış konuşmasının ardından, Rehberlik ve Teftiş Başkanı Doç. Dr. İsmail Karagöz, Ahlaki ve Mali Suçlar, Sonuçları İnceleme, Ön İnceleme, Soruşturma ve Raporlama Teknikleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Seminere Mersin İl Müftüsü Ali Melek, Osmaniye İl Müftüsü Ramazan Çortul ve Hatay İl Müftü Vekili Cafer Erol başta olmak üzere; adı geçen illerin, Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri, Vaizleri, Saymanları, Murakıpları ve Şefleri katıldı. Seminere katılan personellerin memnuniyetleri gözlemlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.