Demirel'den Çiller'e: Seni camdan atarım!

Demirel'den Çiller'e: Seni camdan atarım!
Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel hakkında gün geçmiyor ki sarsıcı bir iddia gündeme gelmesin...Eski Başbakan Tansu Çiller'in bir dönem danışmanlığını...



Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel hakkında gün geçmiyor ki sarsıcı bir iddia gündeme gelmesin...

Eski Başbakan Tansu Çiller'in bir dönem danışmanlığını yapan Memduh Bayraktaroğlu, Kamu Güvenliği Başkanlığı altında özel bir birim kurulmasını öneren Çiller'e dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in "Seni camdan atarım" dediğini iddia etti.

CNN Türk'te dün akşam bir programa katılan
Memduh Bayraktaroğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Genel müdürlüğünü yaptıktan sonra İstanbul Bankası'nın battığı bilinen
Özer Uçuran Çiller'in "hak ederek çok para kazandığını" öne süren Bayraktaroğlu, terör örgütü PKK'ya destek olan iş adamları ve örgütün uyuşturucudan elde ettiği gelirin kaynaklarına yönelik olarak kısa adı KGB olan Kamu Güvenliği Başkanlığı girişimi konusunda Çiller'in Çankaya'da karşılaştığı tavırla ilgili olarak şu iddiada bulundu:


"Cumhurbaşkanı Demirel Tansu Çiller'e 'Sen devlet içinde devlet mi kuruyorsun' diyerek 'Seni camdan atarım' diyor. Bu bir dedikodu değil. Ama bu arada teşkilat kurulmuş, çalışanları resmi olarak maaş alıp memur olacakken, gayriresmi memur olmuşlar. Anlaşılan bu birim çalışmış. Gerisini Ayhan (Çarkın) anlatacak herhalde..."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.