Danıştay'ı anlamak mümkün değil?

Danıştay'ı anlamak mümkün değil?
MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Danıştay'ın ALES sınavı kılavuzuna ilişkin kararını eleştirdi.Vural, "Danıştay'ın aldığı bu karar da ne anlam...



MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Danıştay'ın ALES sınavı kılavuzuna ilişkin kararını eleştirdi.

Vural, "Danıştay'ın aldığı bu karar da ne anlam taşıyor, bunu anlamak mümkün değil. Daha sınava girmemişlerle ilgili böyle bir kararın almasını doğru bulmadığımızı ifade etmek istiyorum.'' dedi. Vural, aynı sorunun ÖSYM kılavuzunda da yaşanabileceğine işaret etti. AK Parti'nin sorunun çözümünü engelleyerek bundan siyasi rant elde etmeye çalıştığını ileri sürdü.

Tüketici Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Çetin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Oktay Vural'ı makamında ziyaret etti. Görüşme sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan MHP Grup Başkan Vekili, ikinci Ergenekon davasının tutuklu sanığı Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın tedavisinin sürdürüldüğü İstanbul Üniversitesi (İÜ) Kardiyoloji Enstitüsü'ndeki odasında polis tarafından yapılan aramayı eleştirdi. Vural, "Hastane gibi insan sağlığını ilgilendiren konularda bu kadar baskıcı bir anlayışın kabul edilmesi mümkün değil. Bu gidişle savcılık herhalde 'kalbini bir açıp bakalım gerçekten hastalık var mı' araştırması da yapacaktır. Sonu bunlara kadar gidebilir. Buna bir anlam verebilmiş değilim.'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.