Dağ Mühendislik’in Doğaşehir’de Ki 7000 Kişilik İftar Şenliği Konyalıları Biraraya Getirdi

Dağ Mühendislik’in Doğaşehir’de Ki 7000 Kişilik İftar Şenliği Konyalıları Biraraya Getirdi
  Yatırım değeri yüksek lokasyonlarda yaptığı karlı projeleri ile tanınan Dağ Mühendislik 7000 kişilik iftardavetini Doğaşehir Konutları’nın geniş yeşil al

 

 

Yatırım değeri yüksek lokasyonlarda yaptığı karlı projeleri ile tanınan Dağ Mühendislik 7000 kişilik iftardavetini Doğaşehir Konutları’nın geniş yeşil alanları olan sosyal tesisinde gerçekleştirdi. 

Konya’nın en güzel gün batımı manzarası eşliğinde bir konuşma yapan Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ  Doğaşehir Konutlarında böyle bir organizasyonda bir arada olmaktan onur duyduğunu belirtti. Ve sözlerine şöyle devam etti.

‘Sevgili hemşehrilerim; şirketimizin gelişiminde mehenk taşı olan Doğaşehir ve Floraşehirprojelerimizin bizde  ayrı bir önemi var. Biz burada yeşil alanı çok önemsedik sadece bir evdeğil bir yaşam kültürü oluşturduk  22 blok halinde yükselen Doğaşehir’de 1200 konutbulunuyor. Yaklaşık 250bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje kapsamında yeşilalanlar, fitness center, sauna, buhar odası, süs havuzu, çocuk oyun parkı, basketbol sahası,çocuk oyun alanı, kapalı ve açık otopark, yarı olimpik havuz imkanlarıyla sadece bir ev değilyaşam tarzı sunuyoruz.

Ağustosta tamamlanacak Floraşehir Konutlarımızda tıpkı Doğaşehir’de olduğu gibi tümdetaylar sizin konforunuz için düşünüldü.

Konuşmasında Istanbul’daki projelere de değinen Doğan Dağ İş geliştirme departmanımıztüm Türkiye’de çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda İstanbul’da da bildiğiniz üzereprojelerimiz devam ediyor. Ulusal bir firma olmakla birlikte bilgi birikimimizi deneyimimiziartırmak için 2013 yılında İstanbul’da projelere başladık. İstanbul’da 1000 konut ve 266 ticariüniteden oluşan ilk projemiz Bahçekent Flora çok kısa  bir sürede %60 prim yaptı.

 YATIRIM MERKEZLERİ’NDE İKİ DEV PROJE TUAL ADALAR VE TUAL BAHÇEKENTAnadolu yakasının yatırım merkezi olarak gelişen Kartal Bölgesindeki Tual Adalar projesi ise6 blokta 471 konuttan meydana geliyor. Birinci kattan itibaren orman ve Adalar manzarasınasahip olan Tual Adalar’ın yüzde 85'i yeşil alanlara ayrılmış durumda. Diğer tarafdan AvrupaYakasının mıknastıs kent olma özelliği taşıyan Başakşehirdeki Tual Bahçekent projesi ise 6blokta 1739 konuttan meydana geliyor. Tual Bahçekent’in 70binm² si yeşil alanlara ayrılmışdurumda. Sitenin içinde aynı zamanda kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buharbanyosu ve güvenli yürüyüş parkurları da yer alıyor. Daha önceki Dağ Mühendislikprojelerimizde de olduğu gibi Kartal ve Başakşehir projelerimizin çok kısa süredeyatırımcısına maksimum kazanç sağlaması bekleniyor.

DAVETLİLLERE YATIRIM MÜJDESİ VERDİ

İnşaat Sektöründe 25 yıldır faaliyetlerine başarı ile  devam ettiklerini belirten Doğan Dağ, özkaynakları ile proje geliştiren bir şirketiz, kredi kullanmıyoruz. ‘Güven’ konusunu çokönemsiyor ve satış sonrası sunduğumuz hizmet anlayışını tüm projelerimizde benimsiyoruzdedi. Davetlilere bir de yatırım müjdesi veren Doğan Dağ Konya’da yeni ve çok daha güzelprojelerimiz geliyor bizi izlemeye devam edin diyerek sözlerini tamamladı.

adanapost.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.