ÇYDD iddiaÇYDD iddianamesinde 2 amiral...

ÇYDD iddiaÇYDD iddianamesinde 2 amiral...
Ergenekon iddianamelerinde yer alan muvazzaflara yenileri eklendi. isimli word belgesinde yer alan 'Doğu Perinçek Başkanımızın Emirleri' başlıklı notlarda...

Ergenekon iddianamelerinde yer alan muvazzaflara yenileri eklendi. isimli word belgesinde yer alan 'Doğu Perinçek Başkanımızın Emirleri' başlıklı notlarda Ortabaşı'nın adı şu şekilde geçiyor: "Aydın Ortabaşı, ÇYDD'den gelen parasal kaynakların miktarlarının Perinçek'in emirleri doğrultusunda artırılması. Aydın Ortabaşı'nın mezun ettiği kız öğrenciler, yapının sivil tabanına, daha hızlı bir şekilde kazandırılması için organizasyonlar yapılacak."

PEŞİNE TAKTIĞIMIZ KIZI HAMİLE BIRAKTI

Aynı adreste ele geçirilen 'Ülküden Gelen' başlıklı bir belgede ise Ortabaşı'nın referansı olarak gösterilen Sinan E. N. isimli askerle ilgili olarak "Peşine taktığımız kızı hamile bıraktı, bebeği aldırdık. Bizle konuştuğu telefonunu saklamasını söyledik" ifadeleri yer alıyor. Haklarında bir çok dava açılan  muvazzaflar Koramiral Kadir Sağdıç, Tuğamiral Levent Görgeç ve Albay Mert Yanık'ın Ergenekon yapılanmasıyla ilişkisini gösteren belgeler de dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.