Cüneyt Karaarslan: ?Kadınlarına değer vermeyen toplumlar geri kalmaya mahkumdur?

Cüneyt Karaarslan: ?Kadınlarına değer vermeyen toplumlar geri kalmaya mahkumdur?
AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Dr. Cüneyt Karaarslan:?Kadınlarına değer vermeyen toplumlar geri kalmaya mahkumdur?AK Parti Çukurova Belediye Başkan...



AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Dr. Cüneyt Karaarslan:

?Kadınlarına değer vermeyen toplumlar geri kalmaya mahkumdur?

AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Dr. Cüneyt Karaarslan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Karaarslan yayınladığı mesajda ?Kadınlarına değer vermeyen, onları ikinci plana atan toplumlar geri kalmaya mahkumdur. Bizler iktidara geldiğimiz takdirde, kadınlarımıza hem gereken değeri hem de haklarını vererek, her alanda kadınlarımızın saygınlığını artırmak için çalışacağız? dedi.

Karaarslan verdiği mesajın devamında şunları kaydetti;

?Ülkemizin Kurtuluş mücadelesinde ve Cumhuriyetimizin kuruluşunda Anadolu kadınının oynadığı rol hafızalarımızdan silinmemektedir. Nitekim büyük Atatürk, "Dünyada hiçbir milletin kadını, ?ben Anadolu kadınından daha fazla çalıştım, milletimi zafere götürmekte Anadolu kadını kadar himmet gösterdim' diyemez" sözleriyle Anadolu kadının milli mücadelede oynadığı can alıcı rolü özetlemiştir. Atatürk, Avrupa'nın en köklü demokrasilerinden Fransa, İtalya ve İsviçre'den önce kadınlarına seçme-seçilme hakkını vererek, Cumhuriyetimizin temelinin kadınlarımızın emeği ile işlenmesini sağlamıştır. Öte yandan Peygamber Efendimizin "Cennet Annelerin Ayakları Altındadır" sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarına hak ettikleri değerin sadece belirli bir günde değil, yılın tüm günlerinde verilmesi temennilerimle, seslerine daima kulak vereceğimiz saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına, sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.?


Son olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, kadınların arzu ettikleri konuma ulaşması için önemli çalışmalara imza attıklarını kaydeden Karaarslan, ?Bu duygu ve düşünceler çerçevesinde 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyor ve kadınlarımızın her alanda yanlarında olmaya devam edeceğiz? dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.