"Cumhuriyet Kupası" Satranç Turnuvası

"Cumhuriyet Kupası" Satranç Turnuvası
Türkiye Satranç Federasyonu Adana Temsilciliği tarafından Cumhuriyetimizin 90. yılı anısına düzenlendiği bildirilen "Cumhuriyet Kupası" satranç...


Türkiye Satranç Federasyonu Adana Temsilciliği tarafından Cumhuriyetimizin 90. yılı anısına düzenlendiği bildirilen "Cumhuriyet Kupası" satranç turnuvası, 26 - 29 Ekim 2013 tarihleri arasında Çukurova Kahraman Olgaç Satranç Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

 

Türkiye Satranç Federasyonu Satranç Yarışma Prosedür hükümlerinin uygulanacağı turnuvanın başvuruları, internet ortamında online kayıt alınmak suretiyle gerçekleştirilecektir.

 

Lisanslı sporcu sayısı bakımından,  Adana'da, diğer tüm spor branşlarını geride bırakarak uzun süredir ilk sırada bulunmanın haklı kıvancını yaşadıklarını söyleyen Türkiye Satranç Federasyonu Adana Temsilcisi Av. Veysel Tuncil, turnuvaya katılacak olan sporcular için son başvuru tarihinin 22 Ekim olarak belirlendiğini bildirdi.

 

Büyük Atatürk'ün "Cumhuriyet, yüksek ahlaki değer ve niteliklere dayanan bir idaredir. Cumhuriyet fazilettir." sözlerinden yola çıkarak düzenlendiği bildirilen turnuva, 3 gün sürecek ve toplam 7 turun sonunda dereceye giren sporcuların ödülleri, 29 Ekim günü düzenlenecek Ödül Töreni ile verilecek.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.