"Cumhurbaşkanına Sorun" hayata geçti..

"Cumhurbaşkanına Sorun" hayata geçti..
Dünyanın dört bir yanından herkesin istediği soruyu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sorabilmesine imkan verecek "Cumhurbaşkanına Sorun" uygulaması başladı.Cumhurbaşkanlığı'ndan...



Dünyanın dört bir yanından herkesin istediği soruyu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sorabilmesine imkan verecek "Cumhurbaşkanına Sorun" uygulaması başladı.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanına Sorun" adlı uygulamada, aylık dönemler halinde, isteyen herkes her konudaki sorusunu Cumhurbaşkanı Gül'e sorabileceği belirtilerek, dileyenlerin sorularını video olarak da gönderebileceğine dikkat çekilmekte. Ayrıca herkes, uygulamada daha önce sorulmuş olan soruları da oylayabilecek. Böylece, aylık periyotlar halinde dönemlere ayrılan uygulamada en çok oyu alan sorular ortaya çıkacak. Bu sorular arasından seçilecek beş sorunun sahibi, Çankaya

Köşkü'nde sorularını bizzat Cumhurbaşkanı Gül'e sorabilecek. Video kaydına alınacak bu görüşmeler, yine aynı platformda yayınlanarak tüm dünyaya ulaşmış olacak.

YENİ BİR İLETİŞİM PLATFORMU OLARAK "CUMHURBAŞKANINA SORUN"

Cumhurbaşkanlığı kurumsal web sitesindeki "Cumhurbaşkanına Yazın" uygulamasının, Twitter ve Facebook'taki hesaplar ile Youtube'daki kanalın ardından Cumhurbaşkanı Gül'ün yeni iletişim platformu "Cumhurbaşkanına Sorun" ile dileyen herkesin aracısız bir şekilde Cumhurbaşkanı Gül'e ulaşmasını mümkün kılacak bir uygulama olacağı ifade edilerek Cumhurbaşkanı Gül'ün "Cumhurbaşkanına Sorun" uygulaması ile yepyeni bir iletişim zemini kurarak Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiği kaydedildi.

'Cumhurbaşkanına Sorun' uygulamasına http://www.tccb.gov.tr/cumhurbaskaninasorun adresinden ulaşılabilecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.