Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adana'da Yüreğir SKM açılışına katıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adana'da Yüreğir SKM açılışına katıldı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adana'da AK Parti'nin Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılarak, Adana'nın birliğine, beraberliğine sahip çıkacağını ve emperyalist güçlerin hesaplarını boşa çıkaracağını belirtti.

f26fd5cb-21c9-4dd6-918b-dbe4ed543a7d.jpeg

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adana’da AK Parti’nin ilçe belediye başkan adayının seçim koordinasyon merkezi açılışına katıldı.

img-0824.jpeg
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adana'da Cumhur İttifakı'nın AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar’ın Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışına katılarak, "Adana’nın değişime ihtiyacı var. Uzun zamandır yönetimde olanların eksikleri ortada. Afişte ne yazarsanız yazın halk sokağa bakar. 31 Mart’ta Adana’ya değişim için mührü vuracaksınız. Bizde belediye başkanlarımızın yanında olacağız ve aziz milletimize hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

img-0818-001.jpeg

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhur İttifakı'nın AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar’ın Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışına katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Yılmaz, “Yukarıda Rusya-Ukrayna savaşı, aşağıda İsrail’in Gazze’ye saldırılarına, Suriye’deki yıkıma rağmen biz yolumuza devam ediyoruz. Türkiye yüzyılını inşa etmeye devam ediyoruz ve edeceğiz” dedi.

img-0823.jpeg

Cumhur İttifakı'nın AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar:

”Kıymetli Hemşerilerim Yüreğir için hazırız. Yüreğir’imizin yarınlarına güç katmak için kararlıyız. Bu coşku, bu heyecan bizi gururlandırdı ve onurlandırdı…

nacar-2.jpg

AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar:

“Teşekkürler Yüreğir.

Allah’ına kurban Yüreğir.

nacar.jpg

Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışına katılarak bizleri bağrına basan, Yüreğir’imizin yürekli insanlarına canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberliğimiz Yüreğir’in aydınlık geleceğine işarettir.

nacar-1.jpg

Önümüzdeki güzel günlerin habercisidir. Desteğinizi boşa çıkarmayacağız, durmayacağız, çalışacağız ve başaracağız!” dedi.

img-0825.jpeg

Açılışa; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhur İttifakı'nın Adana Milletvekilleri, AK Parti ve MHP İl Başkanları, Belediye Başkan Adayları, Adana STK Temsilcileri ve Kanaat Önderleri ile Adanalılar katıldı..

Program devam ediyor...

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.