Cumhurbaşkanı Erdoğan: Saldırı halen bitmiş değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Saldırı halen bitmiş değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun'da 19 Mayıs'ın 100. yıl kutlamasında yaptığı konuşmada "Güvenlikte ve ekonomide saldırı dalgası halen bitmiş değildir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Saldırı halen bitmiş değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun'da 19 Mayıs'ın 100. yıl kutlamasında yaptığı konuşmada "Güvenlikte ve ekonomide saldırı dalgası halen bitmiş değildir. Her gün ülkemize kurulan bir tuzağı bozuyoruz. Her ne kadar birileri hala Suriye meselesini Suriyelilerin; Irak meselesini Iraklıların; Doğu Akdeniz meselesini Kıbrıslıların sanıyor olsa da biz işin esasının öyle olmadığını çok iyi biliyoruz" dedi.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal - BBP Genel Başkanı Mustafa Destici - MHP Genel Başkanı Mustafa Destici - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu - Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu - Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlatmak üzere 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 100. yılı dolayısıyla Samsun'daki Tütün İskelesi'nde törenler başladı. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da katıldı.

erdogan-014.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun'da 19 Mayıs'ın 100. yılı nedeniyle düzenlenen törende bir konuşma yaptı.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Siyasi partilerimizin saygı değer başkanları, aziz milletim, değerli samsunlular, sevgili gençler sizleri en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum. Sizlerin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı tebrik ediyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını tazimle yad ediyorum. Anadolu'ya ayak bastığımız günden bugüne kadar ülkemizin ve milletimizin bekası için gözlerini kırpmadan hayatlarını feda eden tüm şehitlerimize, gazilerimize, kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Bir asırdır ülkemizin kalkınması için emek veren herkesi şükranla anıyorum.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.