Cumhurbaşkanı bizzat takip etti

Cumhurbaşkanı bizzat takip etti
 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu'nun yerinin değiştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonun sevk ve idaresini...

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu'nun yerinin değiştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonun sevk ve idaresini gece boyunca bizzat takip etti.

İSTANBUL (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Şah Fırat Opererasyonu" nedeniyle Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Karakuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar'ı telefonla ayrı ayrı arayarak kutladı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu'nun yerinin değiştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonun sevk ve idaresini gece boyunca bizzat takip etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, operasyonun başarıyla tamamlanmasının akabinde Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar'ı da telefonla ayrı ayrı arayarak tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, hedeflenen işlemlerin başarıyla gerçekleştirilmesinden dolayı Şah Fırat Operasyonu'na katılan askerler başta olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarını kutladığı da kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.