Çukurova Müftülüğünden Kutlu Doğum Kermesi?

Çukurova Müftülüğünden Kutlu Doğum Kermesi?
İlçe Müftülüğü sosyal etkinlikler çerçevesinde Kur?an Kurslarını tanıtmak, daha sıcak ve değişik bir ortamda insanlarla kaynaşmayı sağlamak amacıyla...



İlçe Müftülüğü sosyal etkinlikler çerçevesinde Kur?an Kurslarını tanıtmak, daha sıcak ve değişik bir ortamda insanlarla kaynaşmayı sağlamak amacıyla Çukurova İlçe Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Kur'an Kursu Öğrencileri ve Ramazanoğlu Camii Yararına Kermes Açtı. Kermese hayırsever vatandaşlar da büyük destek Verdi.

Çukurova Müftülüğü tarafından organize edilen "Kutlu Doğum Haftası" özel kermesi Ramazanoğlu Camiin de düzenleniyor.

Açılan kermeste el işi göz nuru işlerin yanı sıra Adana'nın yöresel yemekleri halkın beğenisine sunuldu.
Kermesin açılışına Adana İl Müftüsü İsmail Canbolat, Emekli Müftü Mehmet Barış,Çukurova Emniyet Müdürü Yusuf İslam, İlçe Milli Eğitim Müdrü Veysel Kamil Akman, İlçe Tarım Müdrü Hüseyin Tunaz,Seyhan Müftüsü Halil Uzun, Çukurova Müftüsü Abdullah Demir, Çukurova Daire personeli, Din Görevlileri, Kuran Kursu Öğreticileri ,öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Kermes Daha ilk günden halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kermeste, Kur?an Kursu öğrencileri görev alırken, kermeste hamur işi tatlılar, el işi ürünleri ve ev yapımı yemekler satışa sunuldu. Kermeste elde edilecek gelirin yapımı devam eden Ramazanoğlu Camii İnşaatı ve  Kur?an kurslarına harcanacağı belirtildi.

Adana İl Müftüsü İsmail Canbolat  "Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Çukurova Müftüsü Abdullah Demir ise  "Kutlu Doğum haftası etkinlikleri kapsamında Müftülüğümüze bağlı Kur'an kursları öğrencileri ve hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile kermesimizi açtık. 09 Nisana kadar açık kalacak " dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.