Çırak: ?Ramazan huzur veriyor?

Çırak: ?Ramazan huzur veriyor?
AK Parti Çukurova ilçe Başkanı Ramazan Çırak, vatandaşların Ramazan ayını kutladı?Ramazan huzur veriyor?ADANA ? Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)...



AK Parti Çukurova ilçe Başkanı Ramazan Çırak, vatandaşların Ramazan ayını kutladı

?Ramazan huzur veriyor?

ADANA ? Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çukurova ilçe Başkanı Ramazan Çırak,  11 ayın sultanı olan ve Müslümanların büyük bir özlemle beklediği Ramazan ayının, tüm bereketi ile yüreklere mutluluk, huzur ve manevi coşkular getirdiğini söyledi.

Ramazan ayı sebebiyle bir kutlama mesajı yayınlayan Ramazan Çırak, bu ayın  dini ve sosyal hayatta müstesna bir yeri ve önemi bulunduğunu vurguladı. Başkan Çırak Kutlama mesajında, ?İnsanların hem ibadetlerini daha yoğun olarak yerine getirdikleri hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlayarak daha çok yardım eli uzattıkları bu ay, birlik ve beraberliğin, dostluğun ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği özel bir zaman dilimidir. İnsan nefsinin arındığı, sabır denen kutsal erdemin pekiştirildiği, ruhun yüceldiği bu ayda, yardıma muhtaç olanların gözetileceği ve muhtaç olmasa da ikramlarla dostlukların kuvvetlendirileceği, her anlamda birçok fazileti olan bu mübarek ayın tüm vatandaşlarımıza ve İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum? dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.