CHP'li Özdemir: 'Çok profesyonelce bir saldırı'

CHP'li Özdemir: 'Çok profesyonelce bir saldırı'
Meclis İdari Amiri CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu?na yapılan saldırının profesyonelce yapıldığını söyledi.Kılıçdaroğlu,...


Meclis İdari Amiri CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu?na yapılan saldırının profesyonelce yapıldığını söyledi.

Kılıçdaroğlu, parlamentodaki saldırının ardından Meclis?teki makamında geçmiş olsun ziyaretlerini kabul ederken, CHP'li Malik Ejder Özdemir, yaptığı açıklamada saldırının profesyonelce yapıldığını belirtti. Özdemir, "Görüntülerden izledik, çok profesyonelce, Meclisi önceden bilen, nereye gideceğini, nerede oturacağını bilen, Genel Başkanın hangi saatte, hangi koridordan geçeceğini bilen birisi. Oysa Meclisin resmi kayıtlarında bu adam Meclise ilk defa geliyor. 55 suçtan aranan sabıkalı bir adam Meclise elini kolunu sallayarak giriyor" dedi.
Grup toplantılarının her türlü provokasyona açık olduğunu söyleyen Özdemir, AK Parti grup toplantısında amigoların slogan attıklarını ifade ederek, grup toplantılarına milletvekilleri ve belirli kişiler dışında kimsenin girmemesi için Perşembe günü Meclis Başkanına öneride bulunacaklarını belirtti. Özdemir, "Başbakanın güvenliğini sağlıyorlar ama ana muhalefet partisinin güvenliği bunları ilgilendirmiyor. Bu sıradan, bu tipte bir adamın, uyuşturucu kullanan bir adamın tek başına planlayacağı bir işin ötesinde. Kamera kayıtlarından bakıyoruz, güvenlikten geçiyor kulisin girişine geliyor. Genel Başkanımızın hangi kulisi kullanacağını biliyor ve önceden oraya oturmuş vaziyette. Bilerek tezgahlanmış bir tertip ile karşı karşıyayız" diye konuştu.

DERYA YETİM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.