CHP?li gençlerden iftar yemeği

CHP?li gençlerden iftar yemeği
Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Adana İl Gençlik Kolları Adana halkına iftar yemeği verdi. Adana Gençlik evinde gerçekleşen iftar yemeğinde kardeşlik, dostluk...

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Adana İl Gençlik Kolları Adana halkına iftar yemeği verdi. Adana Gençlik evinde gerçekleşen iftar yemeğinde kardeşlik, dostluk ön plana çıktı.

CHP Adana İl Gençlik Kolları tarafından verilen iftar yemeğine CHP Parti Meclisi Üyesi Gökçe Pişkin ve CHP Belediye Başkan Aday Adaylarının yanı sıra meclis üyeleri aday adayları da katıldı.

CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Orçun Yıldız,? Mübarek ramazan ayında yaptığımız iftar yemeği için evlerinde yemek hazırlayarak bizlere destek veren tüm annelerimize ve gençlerimize teşekkür etmek istiyorum. Bizlere ellerinden geldiği kadar yardımcı oldular.? Dedi.

İl gençlik kollarının gençler üzerindeki çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren CHP Adana İl Gençlik Kollar Başkan vekili Orçun Yıldız, şöyle konuştu.

? CHP Adana Gençlik Kolları olarak yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Adana da hiçbir siyasi ayrım yapmadan gençleri CHP çatısı altında toplamayı amaçlıyoruz. Gençlerle birlikte yerel seçimleri kazanacağımıza inancımız tamdır. Adana gençliği olarak bizler yerel seçimlerde gençlerin gücünü ortaya koyacağız ve CHP olarak başta büyükşehir olmak üzere diğer ilçe belediye başkanlıklarını da alarak gençlerin gücünü ortaya koyacağız.?

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.