CHP&BDP ittifakına gidiş var?

CHP&BDP ittifakına gidiş var?
Ülke TV'de haftaya damgasını vuran olaylar masaya yatırıldı. Aslında Ne Oldu Programı'nda Baykal'la ilgili ilginç bir ayrıntı gündeme geldi.Aslında...




Ülke TV'de haftaya damgasını vuran olaylar masaya yatırıldı. Aslında Ne Oldu Programı'nda Baykal'la ilgili ilginç bir ayrıntı gündeme geldi.

Aslında Ne oldu Programında Hasan öztürk, Ünal Tanık ve Salih Tuna, haftaya damga vuran olayları tartışıyorlar.

Programda kaset skandalı ile ilgili ayrıntıya değinlirken Ünal Tanık, Taraf yazarı Mehmet Baransu'nun gündeme getirdiği bir konuya dikkat çekti.  Koç ailesinin önde gelen ismi İnan Kıraç'ın Baykal'ı ziyaret edişi ve ekibinden bazı isimleri değiştirmesi önerilmesi Baykal'ın da bu teklifi reddetmesi gündeme getirdi.

Programda  Sabah gazetesinde gündeme gelen bir haber tartışmaya açıldı. Ergenekon üyelerinin Kandil'le yaptığı görüşme bunun beraberinde Kılıçdaroğlu'nun Hakkari'deki Mitingi ile ele alındı. Erdoğan'ın Hakkari mitinginde dükkanlar kapatılıp insanlar engellenirken Kılıçdaroğlu'nun mitinginde dükkanların açık olması ve etrafın temizlenmesi ve insanların miting meydanına yığılması tartışmaya açıldı.

Hasan Öztürk, birilerinin AK Parti'nin 400 milletvekili çıkarsa bile anayasa yatırmaya müsade edilmeyeceğini, MHP-CHP ittifakının bir kenara bıralıkıp CHP BDP birlikteliğine gidiş başlatıldığını söyledi.

Salih Tuna, İnan Kıraç'ın Baykal'a yeni bir CHP kurulması çağrısında bulunduğunu, Baykal'ın bunu yerine getirmemesi üzerine tasfiye edildiğini söyledi. Mehmet Ali Birand'ın son dönemlerdeki açıklamalarına da değinen Tuna, Birand'ın kendi konumunu kaybetmemek için neler yaptıklarına değindi. Salih Tuna, Aysel Tuğluk'un 400 milletvekili de gelseniz size anayasa yaptırmayız" sözününün 27 Nisan'daki askerin tavrı ve "yüzde 99 oy alsanız iktidar olamazsınız" sözü ile eş değer olduğunu söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.