CHP 'kucak' krizini sorsun isimleri vereceğim?

CHP 'kucak' krizini sorsun isimleri vereceğim?
Bizim Kocaeli Gazete-si'nin Genel Yayın Yönetmeni Güngör Arslan, "CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, 'Kürtler kucağımıza oturacak.' dedi."...



Bizim Kocaeli Gazete-si'nin Genel Yayın Yönetmeni Güngör Arslan, "CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, 'Kürtler kucağımıza oturacak.' dedi." iddiasının arkasında durdu.

Güneş'in kendisini 'ayetlerle' savunmasını eleştiren Arslan, bilgiyi CHP'li yöneticilerden aldığını, genel merkezin bilgisine başvurması halinde söz konusu isimleri vereceğini belirtti.

Hurşit Güneş, önceki gün iddiayı yalanlarken, Nur Sûresi'nin 15. ayetine değinerek Arslan'ı 'tövbe etmeye' çağırmıştı. Arslan da dün Bizim Kocaeli'de kaleme aldığı yazıda sert bir cevap verdi. Kürt kökenli vatandaşlardan gelen tepkiler üzerine Güneş'in korktuğunu savunan Arslan, CHP Genel Başkan Yar-dımcısı'nın şimdi de ayetlere sarıldığını belirtti. Yazısında, "Bugüne kadar senin bir ayeti ağzına aldığını hiç duymadık. Ama bakıyorum da şimdi ne yapacağını bilmez halde telaştan, korkudan ayetlere sığınmaya başladın." ifadelerine yer veren Arslan, şöyle devam etti: "Ama bu işten bu kadar kolay kurtulamayacaksın. Çünkü söylediklerine şahitlik yapacak pek çok insan var. Yargı önünde bunları şahit göstereceğim. CHP Genel Merkezi bu konuda bilgime başvurursa, bu kişilerin isimlerini onlara da vereceğim. Kısacası Hurşit Güneş, bunların hesabını vereceksin."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.