CHP internet sitelerinden 6 milyon liralık tasarruf hedefliyor

CHP internet sitelerinden 6 milyon liralık tasarruf hedefliyor
 CHP, "chp.org.tr" adresi üzerinden Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Başkan Yardımcılığı tarafından hazırlanan resmi internet sitelerinden toplam...

 

CHP, "chp.org.tr" adresi üzerinden Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Başkan Yardımcılığı tarafından hazırlanan resmi internet sitelerinden toplam 6 milyon liralık tasarruf sağlamayı hedefliyor.

 

ANKARA (AA) - CHP, "chp.org.tr" adresi üzerinden Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Başkan Yardımcılığı tarafından hazırlanan resmi internet sitelerinden toplam 6 milyon liralık tasarruf sağlamayı hedefliyor.

 

CHP Parti Meclisi'nin (PM) onayladığı MYK raporunda, genel başkan yardımcılıklarının çalışmaları yayınlandı.

 

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Başkan Yardımcılığının hazırladığı raporda ise Şubat 2015'te yayına başlayan yeni "chp.org.tr" adresine ilişkin bilgilere yer verildi.

 

Yeni "chp.org.tr" adresinin, sadece genel merkezin değil, tüm il ve ilçe örgütlerinin aynı kurumsal şablon üzerinde kendi sayfalarını yönetmelerine imkan verecek şekilde tasarlandığı belirtilen raporda, seçimler nedeniyle örgüt sitelerinin devreye alınmasının ise bu yıl başına ertelendiği belirtildi.

 

Ayrı kaynak ayırmanın önüne geçildi

 

CHP, bu uygulama ile her il ve ilçenin internet sitesine ayrı kaynak ayırmasının önüne geçti.

 

Günlük 30 bin ziyaretçi

 

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Başkan Yardımcılığı, bu yıl içerisinde aynı alt yapı üzerinden, gençlik ve kadın kolları sayfalarının da yayına alınacağını açıkladı. Raporda, bu sitelerin de yayına alınmasıyla CHP'nin 3 binin üzerindeki bu sitelerden toplam yaklaşık 6 milyon liralık bir tasarruf sağlayacağı bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.