Ceyhun Gençlik Bilek Güreşçilerine Ödül Töreni

Ceyhun Gençlik Bilek Güreşçilerine Ödül Töreni
Ceyhun Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü'nün Türkiye Genç Erkekler Bilek Güreşi Finali'nde derece yapan iki sporcusuna törenle ödülleri takdim edildi.Asfa...



Ceyhun Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü'nün Türkiye Genç Erkekler Bilek Güreşi Finali'nde derece yapan iki sporcusuna törenle ödülleri takdim edildi.

Asfa Gençlik ve Spor Kulübü ile Zinde Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü önderliğinde, Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Bilek Güreşi Federasyonu işbirliğiyle 24 Şubat 2014 tarihinde İstanbul Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda, 60 kilo sol kolda Salih Manga altıncı,75 kilo sağ kolda Muhammed Bubrek dördüncü, 75 kilo sol kolda Muhammed Bubrek beşinci oldu.

Türkiye genelinde ilk kez düzenlenen müsabakalar sonucunda önemli müsabakalar kazanarak derece yapan sporcular, hem kulübün hem de Ceyhan'ın iftihar kaynağı oldu.

Törende açıklamada bulunan Ceyhun Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Mustafa Ekiz;? Sporcularımızın tecrübe kazanmalarında rol oynayan bu finalde gösterdikleri çalışma ve gayretlerinden dolayı tebrik ederiz. Bundan sonraki müsabakalarda daha iyi dereceler yapacaklarına da yürekten inanıyoruz?dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.