?Ceyhan'ı cazibe merkezi yapacağız?

?Ceyhan'ı cazibe merkezi yapacağız?
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Ceyhan İlçe  Belediye Başkan A. Adayı Mustafa Haki Buhari, makam için değil, hizmet için göreve talip olduğunu söyledi....


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Ceyhan İlçe  Belediye Başkan A. Adayı Mustafa Haki Buhari, makam için değil, hizmet için göreve talip olduğunu söyledi. Büyük projelerinin olduğunu dile getiren Buhari, "Ceyhan'ı cazibe merkezi haline getireceğiz" dedi.

Göreve geldiklerinde tüm sorunları tek tek çözeceklerini dile getiren Mustafa Haki Buhari, "Ben sizlerin yanınıza gelerek sorunlarınızın çözümü için neler yapabiliriz, fikir alışverişi yapmak için geldim. Ceyhan'ın sorunlarını ancak Ceyhanlılarla birlikte çözebiliriz. Bugün bunun için buradayım. Allah izin verir, partim aday gösterirse, sizlerinde teveccühüyle göreve geldiğimde bugün olduğum gibi yine sizlerin arasında olacağım. Makam odasından belediyeyi yönetenlerden olmayacağım. Halk günleri düzenleyerek her zaman aranızda olup, sizlerin sevincini paylaşıp, dertlerinizin çözümü için elimden geleni yapacağım. Halkımın arasına koruma ordusuyla girmeyeceğim. Makam odamın kapısı herkese açık olacak. Siz nasılsanız bende öyleyim. Aramızda ayrı gayrı diye bir şey olmayacak" dedi.

Göreve geldiğinde hayata geçireceği projelerinin hazır olduğunu da dile getiren Buhari, "Ceyhan?ı cazibe merkezi haline getirmek için geliyoruz. Çok büyük ve birbirinden farklı projelerimiz var. Projelerimizi Ceyhanlı hemşerilerimize görselli sunum eşliğinde tanıtacağız. Şeffaf bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Çalışmalarımızı hemşerilerimizin ve basının önünde, tespitli, tutanaklı bir şekilde yapacağız. Ne söz verdiysek sözümüzün arkasında duracağız" diye konuştu.

Bir Ceyhanlı olarak eksikleri ve çözümlerini çok iyi bildiklerine değinen Buhari, "Ceyhan ekonomisi ve sosyal yönü yüksek bir ilçe olacak. Bu anlamda bakıldığında cazibe merkezi olacak potansiyele sahip. Konularında uzman birbirinden değerli 30 kişilik ekibimiz ile sürekli olarak yeni projeler üretiyoruz. Bu konuda uzmanız. Ceyhan için ne gerekli ise onu yapıyoruz o konuda kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzde zamanımız var tüm Ceyhan halkı ile görüşeceğiz " şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.