Ceyhan Ticaret Odası?ndan AB Proje Başarısı

Ceyhan Ticaret Odası?ndan AB Proje Başarısı
İKG (Avrupa Birliği Koordinasyon Daire Başkanlığı) tarafından yürütülmekte olan "Sektörel Yatırım Alanlarında Genç İstihdamının Desteklenmesi Programı"...


İKG (Avrupa Birliği Koordinasyon Daire Başkanlığı) tarafından yürütülmekte olan "Sektörel Yatırım Alanlarında Genç İstihdamının Desteklenmesi Programı" kapsamında Odamız olarak "İŞ SAHİBİ GENÇLER İLE GELİŞEN TÜRKİYE" başlıklı proje başvurusu yapılmış ve Avrupa Birliği Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından başvurumuz ön değerlendirmeyi geçmiştir.

08,02,2013 tarihinde son başvurusu alınan "Sektörel Yatırım Alanlarında Genç İstihdamının Desteklenmesi Programı" na 1200 ün üzerinde başvuru olmuş ve Ceyhan Ticaret Odası projemiz ön onayı yapılan 240 proje içerisine girmiştir.

8 ilde tam başvuru ve onay süreci için eğitim düzenlenmiş ve her eğitime 30 kişi katılmıştır. Ceyhan Ticaret Odamızı temsil eden Proje birim uzmanımız Beyna Turgut GÜRLER Gaziantep de verilen eğitime katılmıştır.

"İş Sahibi Gençler İle Gelişen Türkiye" başlıklı projemizin toplam bütçesi 320.000 Euro olup, proje ortağımız Proje rehberine göre öncelik 1 bölgesinde yer alan Nizip Ticaret Odasıdır. Projemizde AB programının ortağı olan İŞKUR işbirliği kapsamında mesleki eğitim, staj programları, girişimcilik kursları gibi faaliyetler gerçekleştirilecek olup, Adana işsizlik oranının düşürülmesi için çalışılacaktır.

Ceyhan Ticaret Odası bundan önce olduğu gibi proje ve tüm sosyal faaliyetleri ile Ceyhan ve tüm bölgeye hizmet etmeye devam edecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.