Ceyhan Kebabı lezzeti yaşatılacak

Ceyhan Kebabı lezzeti yaşatılacak
Ceyhan Kebabı pişirip elleriyle ikramda bulunan Haki Buhari, geleneksel kebap lezzetini yaşatacaklarını belirttiCeyhan Kebabı lezzeti yaşatılacakAdana-...

Ceyhan Kebabı pişirip elleriyle ikramda bulunan Haki Buhari, geleneksel kebap lezzetini yaşatacaklarını belirtti

Ceyhan Kebabı lezzeti yaşatılacak

Adana- Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Ceyhan İlçe Belediye Başkan A.Adayı M. Haki Buhari, Ceyhan İlçesinde 1945 tarihinden bu yana lezzetin adresi olan San Kebap Salonu'nu ziyaret etti.

Ünü tüm Türkiye?ye yayılan işletmenin Sahibi Mahmut San ve personeli ile bir süre sonra sohbet eden Haki Buhari, müşterilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.  Kebap salonunda bulunan ocağa geçerek bir süre meşhur Ceyhan kıyma kebabı pişiren Buhari, kendi elleriyle hazırladığı kebabı dostlarına ikram etme jestinde bulundu. Ceyhan İlçesinde 1945 tarihinden bu yana hizmet veren San Kebap Salonu'nun geleneksel lezzeti yaşatma konusunda örnek olduğuna dikkat çeken Mustafa Haki Buhari, " Ceyhan birçok konuda olduğu gibi yemek konusunda da ananelerine bağlı kalmıştır. Bugün birçok yerel tat ziyafet sofralarını süslemektedir.

Ceyhan kebabı yemek kültürünün önemli bir parçasıdır, her zaman yaşatılması için üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız? diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.