Çelik'ten CHP liderine: Bu ne ahlaksızlık?

Çelik'ten CHP liderine: Bu ne ahlaksızlık?
AK Parti Grup Başkanvekili Hüseyin Çelik basın toplantısı yapıyor. Çelik, 'Kılıçdaroğlu Başbakan'ın sözlerini çarpıtıyor, bu ne ahlaksızlık,...



AK Parti Grup Başkanvekili Hüseyin Çelik basın toplantısı yapıyor. Çelik, 'Kılıçdaroğlu Başbakan'ın sözlerini çarpıtıyor, bu ne ahlaksızlık, sizi terbiyeye davet ediyorum' dedi. CANLI İZLE

AK Parti Grup Başkanvekili Hüseyin Çelik basın toplantısı yapıyor.

Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle:


Balyoz davasıyla ilgili olarak kimse davayı AK Parti ile ilişkilendşrmesin. Kılıçdaroğlu çirkinliğin boyutunu ileri seviyelere çıkardı. Iraklı kadınlar Kılıçdaroğlu'na lanet yağdırır.

Erdoğan bütün dünyaya hitap eden bir liderdir. Kılıçdaroğlu, bundan kaynaklı iftihar etmelidir. Kılıçdaroğlu'nun dün yaptığı konuşmada söylediği bazı sözler çok ilginçtir.


Kılıçdaroğlu  Başbakan Erdoğan'ın 'Iraklı kadınlara Amerikan askerlerinin tecavüz ettikleri için başarılar diliyoruz' dediğini Meclis'te söyledi. Bu nasıl bir ahlaksızlıktır.


Bu üslubu nedeniyle kınıyorum ve terbiyeye davet ediyorum.


İllegal dinleme ve görüntülemenin ne olduğunu siz de bilirsiniz. Sayın Kılıçdaroğlu siz ahlaksız bir kaset olayının arkasından genel başkan oldunuz bunu unutmayın.


Müdahaleden söz ediyorsunuz CHP'de yaşananlara bakın.


Füle ile Kılıçdaroğlu gayri resmi bir görüşme yaptı ve grup toplantısında bunları açıkladı. Kılıçdaroğlu şunu bilmeliki AB bizim milli davamız. Kendi ülkenizi AB temsilcilerine şikayet etmekle bir yere varamazsınız.


İşsizlik Türkiye'nin bir problemi bunu kabul ediyoruz. Ancak işsizlik sadece Türkiyenin sorunu değil.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.