Çelik: Kararasızların oyları için çalışılmalı...

Çelik: Kararasızların oyları için çalışılmalı...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Adanalılardan sandıklara sahip çıkmalarını istedi. Çelik sojn iki güne girildiğini ve kararsızların...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Adanalılardan sandıklara sahip çıkmalarını istedi. Çelik sojn iki güne girildiğini ve kararsızların oylarının renginin belirlenmese için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Adana'da geçmişte bazı seçimlerde sıkıntılar yaşandığını anımsatarak, ''Sandıklara sahip çıkılması çok önemli. Sadece sandıklardaki müşahitler değil, bu davaya gönül veren bütün Adanalıların sandıklara sahip çıkması lazım'' dedi.

Çelik, partisinin Adana İl Teşkilatında gerçekleştirilen bayramlaşma törenindeki konuşmasında, 12 Eylül Pazar günü hem ''referandum bayramı''nı, hem de Ramazan Bayramı'nı birlikte kutlamayı dilediklerini kaydetti.

Bu nedenle tüm teşkilattan, bayramlaşma töreninden sonra referandum çalışmalarını sürdürmelerini isteyen Çelik, ''Bu son 2 gün içinde, kafası karıştırılmış, henüz karar verememiş vatandaşlarımızın kararları şekillenecek. Bu dönemde çalışmalara devam edilmesi çok önemli. Yani bu iki gün içerisinde, bütün bir ay boyunca yaptığımız çalışmalardan daha çok verim olacak'' dedi.

Adana'da geçmişte bazı sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Çelik, ''O nedenle sandıklara sahip çıkılması çok önemli. Sadece sandıklardaki müşahitler değil, bu davaya gönül veren bütün Adanalıların sandıklara sahip çıkması lazım. Milletvekilleriniz, belediye başkanlarımız ve teşkilatımız adına herkesin bayramını tebrik ediyorum'' diye konuştu.

Törene, AK Parti Adana Milletvekilleri Vahit Kirişçi, Ali Küçükaydın, Necdet Ünüvar ve Fatoş Gürkan, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Kebude ile çok sayıda partili de katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.