Çankaya Köşkü'nde önemli görüşme

Çankaya Köşkü'nde önemli görüşme
 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugün (Cuma) MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile görüşecek.İstanbul Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturmanın...

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugün (Cuma) MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile görüşecek.

İstanbul Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturmanın ardından il gezisi programını iptal eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma günü MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile görüşecek. Gül'ün, İstanbul'daki büyük operasyonun ardından MİT Müsteşarı Fidan ile yapacağı görüşme özel anlam kazandı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, perşembe günü Çankaya Köşkü'nde; devletin üç kuvvetinin temsilcilerine öğlen yemeği verdi. Gül, bu yemeğin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile 45 dakika süren bir görüşme yaptı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı yolsuzluk soruşturması ve bunun siyasi boyutu bu görüşmenin ana gündem maddesi idi.

Gül, il gezileri çerçevesinde cuma günkü Kütahya gezisini iptal etti. Milliyet'te yer alan habere göre; Gül'ün, cuma günkü programı içinde sadece MİT Müsteşarı ile görüşmesi öngörülüyor.

Gül, cuma günü saat 10.30'da Hakan Fidan ile görüşecek. Bu görüşmede; çözüm süreci ve Suriye'deki gelişmelerin yanısıra İstanbul'daki soruşturma konusunda da Fidan'ın, Gül'e kapsamlı istihbarat sunumunda bulunması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.