Çağlayan Mersin'de yerel seçim stardı verdi

Çağlayan Mersin'de yerel seçim stardı verdi
 Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, "Bugün itibariyle Mersin'de gerek büyükşehir gerek 13 ilçe başkanlığını almak için seçim startını veriyoruz"...


 

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, "Bugün itibariyle Mersin'de gerek büyükşehir gerek 13 ilçe başkanlığını almak için seçim startını veriyoruz" dedi.



Bakan Çağlayan, AK Parti Mersin il Başkanlığı'nın merkez Toroslar ilçe sınırları içerisinde yer alan Mehmet Serttaş Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlediği iftar yemeğine katıldı. İftar yemeğinde Çağlayan'a, AK Parti Mersin Milletvekilleri Nebi Bozkurt, Ahmet Tevfik Uzun, Çiğdem Münevver Ökten, AK Parti Mersin İl BaşkanıMekin Merter Salt ve çok sayıda partili eşlik etti.

İftar öncesi vatandaşlar ile sohbet eden Çağlayan'ın çocuklar ile yakından ilgilendiği görüldü. Çağlayan, Mersin'de katıldığı diğer iftar yemeklerinde olduğu gibi burada da kazanların başına geçerek vatandaşlara yemek ikramında bulundu.

İftarın ardından partililere hitap eden Çağlayan, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu söyledi. Çağlayan, Türk milletine aralıksız çalışmak için söz verdiklerinin altını çizerek, "Millete hükmetmeye değil, hizmetkar olmaya geldik. Bunu da şerefle ve onurla söylüyoruz. Bundan dolayı gittiğimiz her yerde ilginin iki katını görmekten mutluyuz. Ramazan boyunca teşkilatlarımız ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı dağıtırken, bizler de yapmış olduğumuz seyahatlerle vatandaşlarımızın, muhtarlarımızın taleplerini alıyor ve değerlendiriyoruz" diye konuştu.

AK Parti'nin 12 Haziran genel seçimlerinde Mersin'de birinci parti olduğunu hatırlatan Çağlayan, "Mersin'de AK Parti'ye ol verenler mutlu, vermeyenler üzgün. 'Keşke biz de oy verseydik, keşke biz de bu hareketin içine dahil olsaydık' diyorlar. Mahalli seçimler 2014 yapılacak ama seçimler öne alınabilir. Biz ister seçim seneye, ister 2014'te olsun, mahalli seçimlere hazırız. Bugün itibariyle Mersin'de gerek büyükşehir gerek 13 ilçe başkanlığını almak için seçim startını veriyoruz" ifadelerini kullandı.

"SEÇİMDEN SEÇİME ÇALIŞAN BİR PARTİ DEĞİLİZ"
Seçimden seçime çalışan ve seçim bölgesine giden bir parti olmadıklarını söyleyen Çağlayan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Biz 12 Haziran genel seçiminden beri her zaman seçim varmış gibi zaten çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti'li olmayan belediyelerin nasıl hizmet edemediğini, nasıl çaresizlik içinde olduğunu anlatacağız. Gittiğim her yerde AK Parti'li belediyelerden tebrik alırken, başka partinin belediye başkanların olduğu yerlerdeki vatandaşlardan şikayet alıyorum. Ben de vatandaşımıza diyorum ki, 'ne ekersen onu biçersin'. Bizim hükümetimiz belediye ayrımı yapmadan eşit para dağıtıyor. Hiç kimse kalkıp 'AK Parti'li belediyelere, diğer partilerin belediyelerinden daha çok para veriliyor' diyemez."
Çağlayan, Akdeniz Oyunları yatırımlarının da Mersin'e bolluk, bereket, iş ve aş getireceğini; Mersin'in çehresinin her geçen gün değiştiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber 7

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.