Burhan Kuzu, Fransa’daki saldırıların asıl hedefini açıkladı

Burhan Kuzu, Fransa’daki saldırıların asıl hedefini açıkladı
 TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, “Fransa’daki terörün ana hedefi, Müslümanları Avrupa’dan atmak” dedi. Kuzu, Fransa Filistin’i...

 

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, “Fransa’daki terörün ana hedefi, Müslümanları Avrupa’dan atmak” dedi. Kuzu, Fransa Filistin’i bağımsız devlet olarak tanıyınca İsrail’in yaptığı ‘Bunun faturasını ağır ödersin’ açıklamasını da hatırlattı.

Twitter hesabından Fransa’daki saldırıları ve değerlendiren Burhan Kuzu, “Fransa ve bazı AB ülkeleri Filistin’i bağımsız devlet olarak tanıyınca İsrail, ‘Fransa sen bunun faturasını ağır ödersin’ demişti. Ne dersiniz? Fransa İslamlaşmanın AB’de en yüksek olduğu bir ülke. Son olaylarda bunun payı da olmuş olabilir mi? Fransa’da bu vahşeti işleyen iki kardeşin anne ve babası ölmüş ve ikisi de Fransız yetiştirme yurtlarında eğitilmişler. Her şeyiyle Fransız! Fransa’daki terörün ana hedefi Müslümanlar’ı Avrupa’dan atmak.Bu oyunu bozalım. Hissi değil akıllı olalım. Terör İslam’a mal edildikçe El Kaide ve İŞİD gibi örgütler kârlı çıkar. İsrail güçlenir” ifadelerini kullandı.

"ÖLÜ KALİTESİ FARKI MI ?"

Boko Haram’ın Nijerya’daki katliamlarının kimsenin dikkatini çekmediğini belirten TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, “Nijerya’da iki gün önce bir köyü basan terör örgütü, 2 bin kişiyi öldürdü. Dünya basını Fransa’daki kadar tepki göstermedi; peki neden? Ortadoğu’da binlerce insan her gün öldürülüyor. Avrupa ve insan hakları kuruluşları nerede? Ölü kalitesi farkı mı?” diye de sordu.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.